iPhone SE2 用家討論區 (8)

1001 回覆
7 Like 17 Dislike
無開
我係apple store一次過對比晒幾部機

黃色調係公認.. youtube試機片都有講過

咁左家用返電腦睇相有無黃?

我覺得係se2 mon問題
換咩機...
你有無對比個se2 11 同你以前部機

你有無睇過youtube試機片
通常話黃嗰啲之前都係用開Android 垃圾機
嗰啲垃圾機白色成12000k - 8900k
真係笑死
無知一問,依家iphone仲係唔係最安全手機?
好期待se2plus
無絕對安全既手機
但同An機果種歡迎黎hack我相對安全好多
而家邊度買se2會平D?
唔上鹹網,唔裝大陸app
基本上係咪好少hack到
依家啲安全問題已經由以前搵位偷偷地拎變成依家光明正大問你攞permission搏你唔覺意
難怪.. 睇黎我太介意

你望下ipad 同se2個畫面?
要影相先睇得出

我去store係咁試機.. 因為諗住用黎拍片
所以好介意鏡頭
Budget 有限
可能室內問題

不過個mon係真係黃
下年3月
代代se 都黃mon, 唔知apple 點cut cost 先搞成咁
當年5s 轉se1, mon 黃左, 制冇咁好禁, 條邊唔係界手但feel 到有分局
咁係個mon黃姐?

鏡頭無黃掛?我concern係d相轉去電腦睇有無黃
你試吓send張相去電腦睇咪知
se1 係mon 黃, 影相正常
當年傳係膠水問題, 用左好個多月之後係好少少
不過我都要用左成年之後換機, 先有個正常d 既mon
即係個mon差啦

遲d 先換啦我
qc問題, 睇你好唔好彩
換過幾次番新機, 試過成個mon 黃, 唔平均咁黃/有烘, 有死點/光點
有冇iPhone SE 256GB 用家想換 iPhone 11 256GB ? 好撚大部,揸唔慣
要補幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞