[KEF EGG Duo] 電腦喇叭

117 回覆
5 Like 10 Dislike
你係用響電腦?bluetooth定usb?

我淨係知開itune前一定要開左個喇叭
唔係itune就detect唔到個output
聽聽下無啦啦又熄, 又要relaunch itune
fiber插PS4又係得閒就同你sleep左佢

問濕鳩CS就話如果無audio signal
idle 10 mins就會入sleep mode
我答佢我聽緊歌, 打緊機嫁喎
佢就答low volume都會當idle

我真係屌佢老母
3千當跌左算啦
Egg duo 黑色好靚仔 am有得換都好耐 後尾先冇貨

放係度擺都靚 但既然換左ls50w 聽就真係返唔到轉頭 變左duo都係得個擺字
miss左冇換 sad
唔知下次仲會唔會有
佢原價AM換真係打死都唔撚換
我用usb,又無你呢個問題喎!
加上我部mon本身有內置喇叭,平時唔開egg電腦就用mon出聲,中途到我開egg電腦就自動識轉,音量都係分開獨立記憶。
(就算egg自動熄咗,電腦又自己轉返用內置喇叭)
有無人買左 desk pad ? 值唔值 $1400 ?
我內置喇叭長期mute, 接受唔到
BTW, 你隻egg幾時買?
其實係咪賣果時已經偷偷地落左patch
如果落左patch就唔會自動熄啦...
我無mute個mon喇叭都係為方便,正正係因為一開egg電腦就轉用egg!
(我無用itune所以答唔到其他...,有無其他巴打用又講講有冇你個情況?)
用d隔電流既 usb手指, 或加個外置dac
好似係街見唔到對喇叭既
你點駁法?我用bluetooth 完全冇電流聲
Egg Duo 正
想用AM換,但得返啲核突色...
之後有折冇換 而家原價唔抵換
想用AM換,但得返啲核突色...
之前有折冇換 而家原價唔抵換
用緊 黑紅色 用AM換
人聲OK 房用夠做
發覺張枱都幾關事
簿d個bass勁d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞