點睇連載左一年既電鋸人02

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
大叫拉呀拉呀果度笑左,佢咁單純同其他人好大對比
又著火又燒唔死
炎拳咩屌
愛情故事黎
屌你dio
笑死
暗之惡魔勁過聖誕女多多聲
上個po有人同我抝話暗之惡魔刷新戰力頂點。
我話唔系,呢d出場好似好勁其實都好廢。
事實上最後咪又系輸比主角,證明左我先啱。
系你老母 打緊人偶妹
暗之惡魔仲係地獄輸乜9
光之力笑到肚痛
你講乜鳩
暗之惡魔已經直接滅左主角一次團  唔係馬奇馬落地獄救佢地既話已經可以完
而家呢個係人偶女黎 佢拎左暗之力已經可以屌打光熙+電鋸 話佢勁又有乜問題
留名
電鋸(工具)人好好睇,但好似冇咩人關注
btw最新果集光之力笑L死我
等佢再更新,你就會睇到佢好弱
佢睇落好勁其實系用尼托高主角戰力,呢d常識你唔系唔明啊?
假像尼架,你甘易就信,你根本唔明作者諗咩
佢能力系地面都唔夠揪已經輸左,系地獄唔出尼咪只系井底之蛙
講到因為佢冇死到就好勁,大把惡魔都冇死啦,佢地系咪都好勁先?
我就唔信地獄得佢一隻,死左都唔代表廢,可能系想上人界玩,你地諗太少啦。
打返岩d字先啦,睇到眼都盲
Mkm仲未出來救世去左邊
電次打到天黑
你係假膠定點? 先唔講你1999 仲要懶係醒藍色的窗好了解作者咁
個事實就係到人偶女送佢地落地獄比暗之惡魔收皮滅團 話佢係目前為止最勁嗰個有咩問題
再者就算瑪奇瑪係影帝都好 未出手就係未出手
係咪搞錯左d咩
聖誕老人只係食左暗之惡魔肉片咋喎
真果個只係滅左團同mkm交左幾下手
點樣輸俾電次
個團滅唔到
首先死亡唔係惡魔既終點,死左都係翻人界,何來團滅?
你都見到光熙好似死左但完全有能力翻生,根本d能力值唔係睇你秒唔秒到人,所以我咪話你地膚淺,完全唔識欣賞個作品。
再者瑪奇瑪出左手,係對抗暗之惡魔上,暗之惡魔係傷得重d,佢為左救人先,着重拉翻d人翻人界,雖然臨走被人插左把刀, 但翻到去人界就已經冇咩事死唔去,你地話到暗之惡魔好強,但佢其實秒唔到人界精英,你地睇得太狹窄,我都唔知好嬲定好笑。
唔講以為你係作者,講到個個唔明得你明咁
漫畫大師
唔講邊有得笑
你講乜撚佢地咪係地獄咪比人撳住黎屌打左一次囉 搞清楚過程同結果先啦傻鳩
事實就係佢地係地獄比暗之惡魔打到冇還手之力 仲要瑪奇瑪親身落場救佢地 一定要真係死哂先叫做團滅?
而且暗之惡魔勁唔勁根本就唔係重點 重點係人偶女為左殺瑪奇瑪專登設計送主角佢地落地獄去換暗之力

真係唔知你係真心膠定係點 扮到懶係醒講on9話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞