點睇連載左一年既電鋸人02

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
咁你當我地有問題啦 我都唔覆你了
唔係當,係真係有問題,唔好講到冇問題咁
唔知
俾影斬到一碌碌

真係咩人都有
今集情報話佢同暴力(疑似荒井)都死咗
你地全部都get唔到套漫畫既精髓,成班馬騮係到嘈其實並唔等如討論囉。
你見識少先唔知有我呢種人啫
頭十有架車咁咪畫埋11
一早block曬啦全世界
如果我仲未block佢嘅話,應該無論佢講啲咩,我都淨係會halloween halloween halloween halloween佢算
條友正一支那種嚟,煩撚到仆街
我係諗著大家只係討論下套漫畫唔使搞到某啲人被單機,不過估唔到會咁
你地都係唔抵得我講中左,而家玩批鬥,歪曲事實,漫畫都畫左出尼已經冇乜好拗,明既。
知識份子都係逃離唔到俾愚民蠻橫對待既命運。
佢睇唔起我地
有咩計
笑死 暗之惡魔係廢嘅佢哋咁急上返人間做乜

點解唔殺埋暗之惡魔再走
而家條友只喺攞到暗之惡魔之力
而唔係暗之惡魔本身
用下你個閪腦諗吓有乜分別啦
我就是世界的中心
諗起高登個綠葉:唔係垃圾

其實你幾多歲?
你可能重細唔識字我唔怪你,但係你應該學返正字,唔好吾系甘牙
你可能無朋友唔識同人相處我唔怪你,其實你唔洗特登標奇立意自視過高,令人回覆你,其實無人理唔係你心目中咁可怕
你可能無上過網唔知網絡係一回咩事我都唔怪你,但係你要知道依到係討論區唔係自己個IG,你嚟依到唔係發表偉倫係嚟討論,你想發表偉倫嘅話你應該開個IG/FB page,咁樣會適合你多啲
希望你明白一隻手係拍唔響,你去到今時今日成隻過街老鼠咁唔係無原因,希望你可以檢討一下自己

祝你可以唔使做過街老鼠
咪覆佢啦 條友中哂亞氏保加症d症狀 自我中心 拒絕接受人地意見 難以相處 社交困難
都話你地個人太小器,斬下頭就以為好勁,大把惡魔戰力高過暗之惡魔,相比下佢就係個廢柴,COSMO都證實左暗之力連一頁都唔夠,勁極有限,好心你諗清楚先講。
屌你真係弱智
一頁都唔夠只係壞女人嘅認知範圍
而且同宇宙真理比較
有乜嘢單一概念係好大?
就算有都唔係人類想像範圍
所以知繞一切嘅人都會癲哂
呢度係參考克蘇魯傳說
見到邪神嘅人會因為超越認知嘅資訊而發癲

但係惡魔嘅來源係人嘅恐懼
亦姐係惡魔唔會超出人嘅想像

你話暗好弱 mkm走夾唔抖上返人間
你話萬聖節好勁 mkm一出場就秒咗佢
仲有乜好講?
成個白卡佬咁
冇話萬聖節好勁,萬聖節只係個魔人,我係講緊惡魔尼講,魔人同惡魔係唔同次元,要比較就應該以等同位元比較,魔人vs魔人,惡魔vs惡魔,你已經睇到魔人vs魔人,暗係輸左,再之後你如果有機會睇惡魔vs惡魔你就會明暗係廢到一個點,你邏輯有待強化。
Power好似之前cctvb套劇咁
嚇撚到傻左
Power 先係真愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞