點睇連載左一年既電鋸人02

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
你邏輯有待強化
你唔好學人講邏輯啦
壞女人只係食咗一塊肉片
幾時就變咗暗之魔人?
槍之惡魔幾廿萬塊肉片
咁又全部都係槍之魔人?
所以槍之惡魔好廢?傻鳩
呢集甜到仆街
性暗示多到滿瀉
POWER變到勁可愛
不嬲都好撚可愛
今集係派重糖
Power變咗成個弱智咁
都係鐘意佢同電次一齊on9一齊癲多啲
唔只重糖
仲好重flag
重到我覺得就算佢喺呢章收皮都唔出奇
係唔係power人氣第一
特登比一回賣肉回比佢
天使係魔人 手都痴唔返?
暴力鯊魚咁就死左
惡魔獵人界宮崎駿竟然玩辭職
等睇轉頭又復職
新入職有獎金
係咁拎迎新
叫人介紹佢又有獎金拎
首先你唔好過度延伸我講緊既野,冇話過佢係暗之魔人,我係話佢用緊暗之力既魔人(其實都冇咩分別魔人只係個稱呼被惡魔取替既人or好似電次咁識變身(合體)既人再冠名唔同惡魔以便分別)。
其次佢地係要求暗魔殺死mkm既力量,但結果係殺唔到,連光熙電次都殺唔到,惡魔好睇重契約(會死都幫),好明顯唔係唔想幫,係幫唔到。
所有人都係活係自己個宇宙。d人好鍾意攞個世界唔係圍住你轉尼講,但其實呢句只係表現左果個人對宇宙放棄左去理解,封鎖係『世界唔係圍住你轉』呢個宇宙,事實係大家都係處係唔同既空間,所有人都係互相聯繫交錯,所以有錯覺個世界係共有係constant,其實個錯覺只係你地理解唔到個別世界呢樣事實。
我唔care你地點諗我,因為對我唔會有影響,但我care真相真理,唔會因為你地既不理解而順應你地,討好人好容易,但係網絡世界上有必要放棄自己宗旨去討好其他人咩?
https://imgur.com/a/ggUhuwR
今集有一種好悲傷,好不安既感覺
電次越來越正常
今集作者咁咸濕 笑了
比小小甜頭我地
愛車 第七名?
希望係因為投票結果先有今集嘅Power
係咪發夢咋... 咁爆
如果無知係幸福
咁清醒係不幸嘅開始
如果你真係唔care嘅你大可以打完就算唔作任何回覆,但係你無咁做,證明你係care 回覆你嘅人,極端啲講,如果你真係只會忠於自己嘅話你自己睇完分析完根本就唔使分享出嚟
你咁樣做就只係想有人關心有人知道你嘅存在,你講同埋做緊嘅野根本相違背
mkm嘅行為完全係同聖誕老人一樣培育緊有心嘅完美人偶
好重視契約

狐狸惡魔:???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞