一句到尾,食藍店影大頭?!

623 回覆
5261 Like 601 Dislike
邊忽有控制其他人自由?佢可以照飲㗎,依家有人用槍指住佢個頭唔準佢飲咩?屌佢係言論自由嘅一部分,關控制其他人自由咩事?

市民唱歌俾黑警拉就真係控制其他人自由喇。唱歌係集會自由言論自由嘅一種體現,依家黑警用槍指住唱歌嘅人唔準佢地唱,呢d就真係控制人自由喇。

好心唔識就唔好出聲啦,分清楚先講好冇
影, 一定要影

仲要影埋用apple產品嘅人
用奶共公司products冇理由唔影埋
推不嬲gchi
反對
未必個個都知曬邊間黃定藍
自己用過幾個睇黃藍店既app
每個app都未必出到所有既黃同藍店
個人認為可以提一提企門口等緊既人
提一提醒佢地,佢地未必知
如果講完都照食 咁可以影
利申試過食錯藍店
如果係要冇底線抗爭不如去到盡,直接唔畀人入藍店,咁樣藍店冇得賺又達到你目的
用返上面理據,你有你想食藍店,我有我唔畀你食 ,反正藍絲都一樣會報狗,有咩問題
我都有提出過同樣問題
驚傷害到有拎家長劵嘅手足
同埋啲咩禮餅卷 其實我屋企仲有幾張一直冇用 但過期唔用都係蝕比佢哋..
有冇得某啲藍店做主打
例如冇飯卷嘅元_ 富_等等?
同埋都要訂規則

例如影之前確認唔係用卷先影?
例如11歲以下食個雪糕會唔會唔影等等
拋磚only 可再商討
冇意思 只會搞到越來越多人轉藍
好耐冇食藍店了
支持影晒d 拎iphone 用airpod 既
連衛兵萬歲
收嗲,無黃衛兵、連衛兵,只有重光派
之前又話要民意唔影
影啦
影你老母
同埋鐘意睇煽情野
岩架喇
係連登呢個低智小學雞失敗者同溫層到,拎住千零二千正評就係上帝,講咩都係真理
現實就成班龜縮垃圾影相打飛機贏左,連行埋去屌都唔敢既垃圾孱廢毒撚
你老母藍店支持黑警打撚死手足!
而家我哋要藍店死呀!
仲好意思走去幫襯?影大頭算小事!
跟住個UST南亞仔就啱
其他都係分化
影啦屌
今日先見到成班人係東海堂排隊買蛋糕
Nmsl式討論
連登仔: m記就算係中資都唔可以搞 30蚊以下得m記可以食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞