一句到尾,食藍店影大頭?!

623 回覆
5261 Like 601 Dislike
食藍店被殺我都覺得情有可原,影吓大頭好小事,何必咁大反應?
Ho ball, 今次共產黨仲唔嚇到瀨屎?
咁都係藍絲有問題,但食藍店唔代表 係藍絲,咁即係欺壓無犯錯既人,同文革同共產黨有咩分別?黃絲唔係應該分是非嗎?
鬥唔贏政府黑警咪欺壓其他市民
同共產黨一鳩樣
受生命威脅同冇受生命威脅識分未

潑你冷水你可以屌返人轉頭,呢個係言論自由。隔離做愛你亦可以屌返人轉頭,呢個都係言論自由。如果上述兩樣受法律規限更加可以去告返人轉頭。

人地叫你唔好食藍,呢個係佢嘅言論自由,你唔同意可以屌返人轉頭,呢個亦都係你嘅言論自由。但因為你唔同意人地嘅言論就要威脅人地生命,咁唔叫控制其他人自由係乜?說好的免受恐懼的自由呢?

好心你睇清楚自由定義先在9up啦,貪口爽以為串到人真係好白痴
正式開始第一屆【和你影】
主題係:元氣
*其他嘢唔影,淨係影元氣(有不滿嘅,可以提出理據)
點解係元氣?
經濟有困難,選擇少,明既。
但食得起元氣呢個價位,大把選擇,你仲要揀,咁就抵啦。
1:一個post一屆
2:想叫停既可以開post,多人反對就停
3:注意人身安全
呢個係第一個post
第二屆開post記得#1貼返呢個post,證明有民意授權先開始做
連登就係民意??😂😂
食藍店,仲有樣野好奇怪,後生仔着住黑色衫去食,好似跪住食咁,好肉酸。我唔係唔同意藍絲中立撚着黑衫,只係連政府,商家都分顏色標示的年代,無知覺的人好奇怪。
唔通藍絲係?
有咩用?咬自己人好叻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞