一句到尾,食藍店影大頭?!

623 回覆
5261 Like 601 Dislike
你分清楚我覆邊句先啦,有人話“自由的表現,你有控制別人的自由”係覆緊“佢俾我屌到唔敢飲”。我成段講緊屌人唔好食藍呀,我邊一句話影大頭呀老細。睇清楚前文後理先啦好冇
影,影哂全家
樓主想激化黃同藍嘅分別,先唔講樓主弱智,明明我哋就係要多啲黃嘅人,令班藍屍轉化為黃,你就係要攪啲極端且激化行為,知唔撚知咁樣只會更加二元對立,對我哋黃嘅人係百害而無一利,人數就永遠愈嚟愈小。

想要人唔食藍店,方法就係做宣傳,不斷話俾人知,邊間黃店好食、種類多、用材新鮮、而且全港18區都有。

你老母就出埋啲柒嘢,和你影?影人食元氣?我唔走去做街頭公民記者影班藍屍建制,同班警狗嘅行為,去喚醒大家仲好啦。

影完放上網公審?好威?自己連黃圈都未做得好,就走去做無謂嘢,明明就係自己做唔好。

原來黃嘅人都有咁撚多弱智,批評唔聽、永遠批鬥、做極端且無謂嘢,最撚重要係,連登仔,口講無成本而且又永遠口講唔做,班狗就睇完連登以為啲人就咁做,攪到某啲以為連登係大台嘅人走出去俾狗打,你哋呢班人就淨係識咁做。除咗支共、港共、全港黑警死全家外,仲有你班垃圾撚屌都要死全家。
我琴日見到個fa食 M記 影佢老未交比大公
支持
奧巴馬都仲吹奏
言論自由首先唔好干涉其他人嘅言論自由

由頭到尾我都講緊其他人可以搏嘴,你仲想將個龍門搬去邊
先唔講奧巴馬,但佢答我果時究竟知唔知自己答緊乜,佢係想搏嘴定支持我講法,完全睇唔明
得,咁你唔使再reply呢條chain啦,成條chain講緊屌人食藍,講影相就唔使reply自己斷開,開個新comment啦。
如果係黃去藍食就要屌影大頭
但如果佢係中立/藍,食藍店有咩問題?
香港係自由城市
但依家係想全部人唔比食藍
一定要全部人係黃咁
但出街尖咀/MK
藍店排長龍
個個好似唔記得有場運動咁
平行時空

你up乜春?依家已經搬到個龍門去到屌人都唔得?依家屌人食藍有唔俾返人搏嘴?可唔可以清下你呢個邏輯
Push
打唔贏黑警就起揾其他人發泄,真係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞