一句到尾,食藍店影大頭?!

623 回覆
5261 Like 601 Dislike
咪撚on9
好地地又搵之前嘈過既事出黎講
然後又鬥黃
分化撚收鳩皮啦
又唔係虧心事
影咪影囉
我覺得元氣/錦麗一d比較多後生食既藍餐廳可以
M記就最好唔好
識得有同路人真係食唔起其他經常捱M記
而且影就影後生既比較有用
老嗰d連腦都無更加唔care無面/被恥笑
隱藏藍店要提醒,知名藍店仲要仆去食就影
將所有淺黃、港豬變曬藍得咗
本身鬥黃只攻擊 明星 kol youtuber 舖頭
呢架可以大規模鬥黃啦 影完大頭再瘋狂屌到佢喊
然後200萬人入面有50萬以上由淺黃變埋藍
最後每次商場唱歌50人變到得返20十幾人打下飛機就順便光復香港
譬如燉炳強 我每次經過就算唔影都會特登望入去

用鄙視眼神啤實每一個人 就係要令佢地食都食得唔安落
初衷係為民主自由,定為建立新極權?
唔需要
唔係所有香港人都係黃
有時間不如去Twitter 推鄺仔俾黑警襲擊
一早要啦
有未用嘅美心西餅卷
鄺俊宇旺角被捕 血流披面
https://lih.kg/2010698
分得清手足咪ok囉
大把手足會去齋坐藍店
不過飲閪茶嗰啲就唔扺幫喇
利申成日坐Starbucks
哂氣啦,佢要去食你會禁到咩?
你望下元氣、美心、starfuck

做好自己咪得,自己多啲堅持黃圈,
人係有吸引力既,多人做自己都吸引埋其他人
【錄音短片】我,攬炒巴,唔會因爲對家出100萬追殺我,就怯同縮
https://lih.kg/2008382
垃圾分化post 拉
楊明嗰間值得影
但美心旗下好多港豬手足食唔好影啦
非常無謂
做好自己狀大黃圈好過啦
但係黃店本身都會俾黑警針對呢。你唔影藍店,到藍絲影你黃店咁點?個競爭本身就唔公平,你仲覺得可以同藍店玩公平競爭
咁吾該清晰分享個藍店list比更多人知道!
藍絲食藍店有咩問題
搞得黃色經濟圈就公道d
連登仔唔鍾意藍c影相 但依家又要學人一齊影相 究竟想做藍定黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞