由蔣巴變蔣狗 談連登質素(2)

794 回覆
38 Like 4 Dislike
唔再睇小朋友互含了

做grp project先

有冇人知世說新語 文學四同術解,巧藝有幾長?

中文U睇唔明

其實我都係出貓
一半睇文言文
一半睇譯文
吹水台好易潛
吹水台好易潛

你個名

得罪人?
有冇個兩個grp嘅巴打啊?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

係咪要我出聲?

; 又係你
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料
蔣囝應該好多同學仔上連登
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?
蔣介石(翻生) 懶人包
禮賢會時期:
1. 中三非禮同學 <—— 被舊同學踢爆 被逼轉校
2. 起同班嘅女同學底 WhatsApp同人講我知你住邊到。
做 project 果陣 好似咩都唔做 freerider然後又同班男同學嗌交
玩同學電話 叫咗五百幾蚊外賣上人屋企
玩埋同學嘅家姐 然後係班群 嗌交 出嚟隻揪,然後上堂果陣成隻死狗咁 一落堂就鼠走咗。佢屋企人係律師嚟,科主任因爲依單嘢 出咗警告信,佢後尾疑似轉咗去 觀塘ive.
3. 老屈舊校新校長係殺人犯

高登時期:
1.http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=ET&message=6493169&highlight_id=0&page=29&authorOnly=False
上高登諗住唱衰自己學校,點知俾人踢爆係ON9仔,俾人起哂facebook 學校老師都知

連登時期:
1.屌柒中介有功一朝得志,自命連登救星
2.周圍屈人,每日係facebook搵料公審人,逢質疑件事實確性都自動變成五毛/中介/波台狗
3. 要求被指控者提出證據證明自己清白
4. 屌波台5P低質,自己facebook金句都用5p字

訓咗日 兼未追哂post 唔好屌得咁甘
佢屋企人係律師? 但佢唔係好似係住公屋既咩
佢之前show 果d律師卡片就係佢屋企人?
有冇好心人講俾我聽
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好
岩岩第一個post都推得幾快
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推

係咪有人report然後搬出吹水台
吹水台一定沉
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推

吹水台一定沉

站務台唔見有
吹水台好易潛

個post好難搵
又冇新人入黎爆料

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推

吹水台一定沉

站務台唔見有

舉報回覆唔洗去站務台

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推

吹水台一定沉

站務台唔見有

舉報回覆唔洗去站務台

原來可以係咁

開係創意/波台?

開時事最好

本身開係cc台既...

開過嘅話我即刻入去推

吹水台一定沉

站務台唔見有

舉報回覆唔洗去站務台

原來可以係咁

得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

係咪要我出聲?

; 又係你

係呀, 你講啦, 邊個屈你?
唔再睇小朋友互含了

做grp project先

有冇人知世說新語 文學四同術解,巧藝有幾長?

中文U睇唔明

其實我都係出貓
一半睇文言文
一半睇譯文

我諗緊每個東盟國家點用兩三句describe
唔怪之得岩岩搵極都搵唔到
仲以為俾人清洗大平地
原來去左吹水台 不過都冇咩分別

得罪人?

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

係咪要我出聲?

; 又係你

係呀, 你講啦, 邊個屈你?

我唔得閒 遲D先
醬囝我地瞓教先
可以出嚟吠陣
垃圾連狗移走個post搞到個post沉撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞