由蔣巴變蔣狗 談連登質素(2)

794 回覆
38 Like 4 Dislike
好難先搵得番呢個post

原來黎左吹水台

連狗

有冇人auto check friends會變fans?
蔣囝而家係個狗窿到搞緊咩?
咁耐冇浦頭 怕佢焗親

屌,reply隔離咪edit囉

做犯法野

報驚

呢D就真係不誠實使用電腦啦

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

救命 咪撚用英文啦

得罪人?
有冇個兩個grp嘅巴打啊?

咪又係件疑似cowsep(k8)搞事

救命 咪撚用英文啦

1分材料 用中用英都係死架啦

做犯法野

報驚

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

其實佢影口供紙上嚟係咪告得
喂 cdrom
吠兩聲我咪送我個ac你屌我地囉

救命 咪撚用英文啦

1分材料 用中用英都係死架啦

Did you lihkg account?咩英文嚟架

同人傾計都咁...
tg對話有1001爆chat?

做犯法野

報驚

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

不如咁啦, 我地又比24小時蔣狗道歉啦,好唔好啊

做犯法野

報驚

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

人哋連水都唔上啊,道咩歉姐

屌,兩個鬥遲瞓

得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理
原來黎左吹水台
唔怪得係時事台F5幾次都搵唔到

做犯法野

報驚

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

唔知CID搵返蔣狗未呢, 話哂人地飛住咁跑3間差館
打杖未,無撚柒用班cd-rom

不了,要係tg圍爐自high

不了,要係tg圍爐自high

我終於有時間打PAPER

Ac都冇 點打

咪就係

而家蔣狗可能驚到瀨屎

唔知CID搵返蔣狗未呢, 話哂人地飛住咁跑3間差館

洗鬼飛咩我哋醬囝識瞬間轉移架嘛

得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞