由蔣巴變蔣狗 談連登質素(2)

794 回覆
38 Like 4 Dislike
我覺得佢起碼會狙擊中介狗,雖然呢排唔撚知咩事柒左,起碼
好撚過班波台狗成撚日圍撚打晒飛機攪小圈子,成撚日打晒5P字好威威咁,
成撚日講退出連登,今時今日仲係度叫晒春,唔撚知咩撚質素

我之前都覺得俊仔打擊中介好叻仔
但你睇返俊仔之後既言行
你就會發現俊仔純粹係一件BAND3弱智仔上連登R存在感
日鳩日亂狙擊人 柒左就COPY AND PASTE
睇清楚就無人撐細頭仔

個grp 唔知真定假
有幾個話自己中三,四學歷

我柒咗可以grp個邊笑柒下我
蔣狗d狗真係無乜腦

跟個dse得1分嘅人,你想佢哋幾有腦
蔣狗d狗真係無乜腦

跟個dse得1分嘅人,你想佢哋幾有腦

駁唔到

蓋清係高乘駿就係人都知架啦 咁都好拎出黎講

蔣狗連水都唔敢上

蓋清係高乘駿就係人都知架啦 咁都好拎出黎講

Old news are always very interesting

鄉土ching

想問係咪已經獨立咗?
等緊政權交替?
蔣中正巴打真係好撚勁,一個人揭露曬社會荒謬
https://lihkg.com/thread/140242/page/1?ref=ios
嗰陣吹奏佢班人而家有咩感想

7到唔敢睇

好彩冇留過言

過多幾個月可能發現班中介其實唔係中介

輸哂喇

邊夠醬囝你惡
屌你就係五毛中介紅登波台狗

得罪人?
有冇個兩個grp嘅巴打啊?

咪又係件疑似cowsep(k8)搞事

屌你老母啦
上次屈人都未燒哂光環

得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

其實不如你約醬仔出嚟決鬥啦
[quote][quote]
得罪人?

Cowsep呢,呢條柒頭當年喺大大細細公廁gp度係咁話有糧油扑嘢片,叫佢俾又冇,俾人屌到反肚,之後就上連登開post屌tg嘅人,又一時話自己HKU, 一時就話自己CU, 有人笑佢就屌人老母,同蔣狗一撚樣,當然成班當佢on9啦。其實講粒水,佢仲早過蔣狗,當初佢喺政事台搞事,有巴打約佢出嚟屌過,佢就約人去"Lee Ka Shing Medical School"啦,咁我地成班都唔知喺邊架喎,可能咁啦,去錯咗"Li Ka Shing Faculty of Medicine", 咁當然最後唔見人啦。所以個政事台玩具其實唔駛理[

屌你老母臭閪 仆街死啦垃撚圾
屈夠人未呀 冚家剷啦

十卜ching 有人搵你

得罪人?

屌你老母臭閪
我撚有講咩屌你老母
屈得就屈

係咪要我出聲?

電話搵fb啫
邊有咩撚手啊..

電話搵fb啫
邊有咩撚手啊..

笑到趴係到
醬仔,淨係mon post無用,我教你啦,你del哂成個tg gp,咁咪唔會俾人cap圖恥笑
蔣狗上水啦
唔上水冇咁好笑

有冇咁鍾意自貼啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞