由蔣巴變蔣狗 談連登質素(2)

794 回覆
38 Like 4 Dislike
好多係同deleted (Cowsep 應該係)嘈

個啲唔cap了

點解delete咗嘅?

條友(疑似cowsep)好撚鍾意唔夠人嘈就del account再改名

捐錢for比上網費同電費?
定係比錢考多次dse?

定係比錢考多次dse?

打官司呀
而家就嚟11點 小學生要瞓lu
好想知佢班fans點睇佢識分身短時間內去曬三間警署不特止仲要做埋影張口供紙呢啲犯法行為

定係比錢考多次dse?

打官司呀

恐嚇人丫嘛
10:04冇人出聲
係咪仲有grp?
醬囝tg個邊講聲?

定係比錢考多次dse?

打官司呀

恐嚇人丫嘛

禾巧驚驚啊

聽日星期六放假呀

而家啲老豆老母唔會催啲小學雞瞓教架咩

聽日星期六放假呀

醬仔阿媽都趕醬仔上床瞓啦
要溫書呀
陣間個仔今年拎2分返嚟咁點算呀

聽日星期六放假呀

要溫書呀

或者老母幫緊佢報中一 叩緊門
醬jai啲童黨而家係咪坐緊公園圍住個sir滑梯諗住點班個ac返嚟一次過屌哂呢到啲波台中介狗嘅老母

佢地差唔多係時候要比老母趕上床訓了😷

唔早啲訓既話個個都會變俊仔咁
頭細細身又矮發育不良咁款😷
好彩俊仔有天賦思辯敏捷姐
你班跟班仔邊有俊仔咁好彩有天賦啊

聽日星期六放假呀

要溫書呀

哈利,2分都俾多佢啦
醬jai啲童黨而家係咪坐緊公園圍住個sir滑梯諗住點班個ac返嚟一次過屌哂呢到啲波台中介狗嘅老母

好彩俊仔有天賦思辯敏捷姐

天生就係隻鸚鵡

好彩俊仔有天賦思辯敏捷

呢句真
好似佢咁既頭腦既人香港已經不多了
依家即係點?見到上面d圖,好似有人約蔣狗出嚟決戰,強烈建議嗰位巴打開一個post專門討論

個啲唔cap了

乜料,唔關我事

聽日星期六放假呀

要溫書呀

哈利,2分都俾多佢啦

屌你咩
我今日諗咗勁撚耐都唔明點考1分返嚟
照計最低限度都5科
你有返過學嘅數學加減乘除 通識原文照抄
當中史書故仔書咁睇記一次
都執3分返嚟啦
到底個腦要有幾精奇先1分

好彩俊仔有天賦思辯敏捷

呢句真

要好好珍惜啊

個啲唔cap了

點解delete咗嘅?

條友(疑似cowsep)好撚鍾意唔夠人嘈就del account再改名

關我撚事呀,屌你老母
屈得就屈 食屎狗

定係比錢考多次dse?

睇上少少啦 taobao買ac呀

好彩俊仔有天賦思辯敏捷

呢句真

要好好珍惜啊

中介狗

聽日星期六放假呀

要溫書呀

哈利,2分都俾多佢啦

屌你咩
我今日諗咗勁撚耐都唔明點考1分返嚟
照計最低限度都5科
你有返過學嘅數學加減乘除 通識原文照抄
當中史書故仔書咁睇記一次
都執3分返嚟啦
到底個腦要有幾精奇先1分

想當年我咩都無溫都考咗14分,到底佢個1分點考返嚟

個啲唔cap了

點解delete咗嘅?

關我撚事呀,屌你老母
屈得就屈 食屎狗

唔係你嚟?
Sor,冇好仔細睇啲對話
可能睇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞