想問下有冇巴絲仲幫襯緊華御結?

191 回覆
467 Like 142 Dislike
ISO真係 on9 ,唔通拎張9000就話佢做得好好咩
Audit 前ISO要咩咪整咩文件俾佢
冇你咁好氣
自已上黃藍地圖一目了然啦
黃藍唔係你話就係嫁
街鋪黃店嘅業主都唔一定黃,又點check呢?
買咗同住緊黨鐵,新鴻基樓嘅黃絲係咪又唔夠黃?
香港有邊個大地產商冇喺中國發展?

真心想知有冇證據華御結係藍
首先 有ISO證書又點 有就一定好乾淨?光榮冰室有冇呀?咁佢一定好污糟啦

「佢好多分店喺曬黨鐵站所以就係親中喇」
我覺得又唔可以咁計
佢又唔係有抗爭之後先開好多入去黨鐵站 同埋呢啲係消售渠道啫
唔通買舊17蚊飯團就入曬鋪頭坐
又帶埋位開埋茶咩

在商言商 有錢揾就會諗架啦
林奠條八婆就完全唔會放過任何一個機會去奶共架啦
叫啲外資去大灣區開檔真係冇咩咁特別
咁佢宜家係咪真係開到大陸都有先?
李嘉誠直頭有企業喺大陸喎 佢係咪黨員呀?

咁多嘢可以講點解一定要喺度用啲咁表面嘅現象就判斷一間唔知係藍係紅係黑定黃嘅鋪頭

以前啲兄弟爬山去曬邊?
係咪厭宜家太多同路人喇 要分階級喇
咁咪中曬共狗下懷囉
以前乜都唔割共狗真係吹你地唔撚脹
宜家你地自己分裂啦 分到有咁細得咁細
兩嘢就俾人打撚皺

去到呢一刻真係不得不引用警曱嘅一句說話:「靠你地搞革命?收皮啦?」
最多咪叫唔係黃
間公司都要保障自己架
又唔知員工拎出去嘅時候用咩保存方法
一陣食到痾又入佢地數
我諗間間大公司都唔會冒呢個險啦嘩
日本仔好多嘢都揸正黎做
覺得好食嗰啲係咪食開屎㗎,華御結都覺得好食。circle K 都好過佢
屌我以為係黃。。。
不過同類型有吳日言開嘅幸福駅
係黨鐵站嘅華御結就一定唔食
好在屋企附近有間開係商場嘅華御結

但係佢再開多間分店係黨鐵站 我就罷食!
申利:由佢dum左啲隔夜飯都唔拎出黎捐個陣已經停左食佢

如果佢唔打呢句「都唔拎出黎捐」我諗我都會認同你既
佢唔係六月開始先咁樣
我唔明白點解你咁都諗到去鬥黃
你最多都係可以唔認同人哋因為華御結寧願dum啲隔夜飯都唔捐個呢個原因所以唔食,關乜鬥黃事啊
咪講撚咗佢唔用隔夜飯已經乾淨過唔少飯團舖囉
好多連鎖飲食都會
我見過有間開喺商場(隔離就係黨鐵)
點知上華御結官網
佢寫係黨鐵站地址
有間餐廳食左好多年,係港九各處有唔小分店,因為同經理好熟,幾年前吹水就知黨鐵九龍灣商場好閪,你租佢鋪(唔知係唔係只限食店同九龍灣)就要你俾員工折佢地,仲要不論高低級都要俾折
人渣是藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞