想問下有冇巴絲仲幫襯緊華御結?

191 回覆
467 Like 142 Dislike

我都試過個唔知咩醬油三文魚飯團
屌 個味勁淡 同無味差唔多
之後唔信死再買其他款食
都係無味

Btw你依家都好多負皮
冇source老屈都正評多過負評
7頁都冇人講到邊忽藍
垃圾post
我係佢對家真係開心死
搵人上黎開post屈藍大把人信

講真 你有衛生問題同藍既實質證據
我好歡迎
但咁多頁都係得個鳩up
唔捐出黎又唔怪得佢嘅好多食肆都係咁
避免有人食完有咩事會上身
如果平時捐開忽然某日唔捐就另一個講法啦
仲要300幾正皮
有時真係難分真與假
同埋呢類產品一定係開喺黨鐵站,工廈先最搵錢
營銷策略黎姐
痴撚線 鬥黃鬥撚到dum隔夜飯都俾人屌係藍

食痾人你負責?
7仔好貴
平時買開超市
咁姐係藍係邊,打手味濃到
關鬥黃撚事?你無腦?
人哋話知道dum隔夜飯就冇食佢,幾時講過佢唔夠黃? 智撚障
啱啊 之前有黨鐵職員同我講加油啊同小心啲 不過真係好耐之前
唔好亂咁作野屌人喎
我都記得運動前有員工你問我答post
話好乾淨架喎 亂咁屈人黑心做乜
d人7左,佢d回覆幾多嬲嬲就知啦
佢是咪比人炒9左,發
戇撚鳩 咁我想問佢點解要屌鳩人dum隔夜飯都唔拎出黎捐?
罷埋
華御結幾時變左黃啊一直都藍嫁播
當初落閘落得咁快,又唔俾員工拎啲賣淨既飯團俾冇飯開既小朋友
你同我講佢邊撚到黃啊?
咩都唔知就話人鬥黃,好心你自己查清楚啦
有冇人講藍喺邊
之前佢啲員工有拎開賣唔出啲飲團俾啲無家可歸既手足食
佢腦細知道左之後唔俾佢地咁做
要日日點翻條數將賣唔出既拎翻廠到銷毀
你話呢
上面咪講緊佢個ISO認證 啲人話華語結啲嘢唔衛生啊嘛
佢咪解釋番ISO 認證冇撚用,同埋自己都知佢每日都會dum隔夜飯 所以咪證明咗佢乾淨囉 因為咁唔幫襯因為企業責任問題 關黃撚事
我覺得佢都係PR黎
Make noise
你見佢都係不斷spin走
人地話佢無實質證據既point
Keep住用問題黎答問題
同埋啲正評數 你就知
拿 呢個又一隻
又鳩up,make noise
潛移默化xxx係藍/ xxx係黑心企業etc
等你地下次揀食咩/買咩果震
會因為睇左連登啲post
而令你腦海有一種記億
我記得xxx係藍 / 唔知邊度睇到xxx係藍
黎緊應該好多呢啲打手 一半再鬥黃
一半就好似咁 鬥鳩up
反正對家都對黃色經濟圈無晒辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞