想問下有冇巴絲仲幫襯緊華御結?

191 回覆
467 Like 142 Dislike
想知你地良心會唔會覺得痛?
食食埋哩啲垃圾黑心工場食物,乾淨唔乾淨都算
你地每幫襯一次,就助長佢地開多一間黨鐵沿線店
最近哩次直頭貼埋上佢地FACEBOOK,開開心心宣佈開業

希望大家唔好再食哩啲咁嘅隔夜飯,助長哩啲親建制偽日本企業
以前鐘意食
而家無買了
幾好食
之前有幫襯
我唔知係藍
而家知道左
以後無幫襯
其實我唔係一開始就知佢係藍
但早期就無幫襯係因為佢啲鋪頭全部係黨鐵入面
而家黨鐵都好少搭,自然唔會遇到佢啲分店
食過一次 唔明有咩好食
即食飯糰黎計係幾好
佢鋪頭無微波爐係敗筆黎
有啲有
有無藍source
九龍灣寫字樓地下lobby就有
返工日日都買兩個做早餐
佢係黨鐵開係抵屌
但點解係黑心工場食物?我見過佢啲相 啲員工真係著曬ppe咁嘅物體係廚房入面工作 上湯嗰啲一定要消毒戴手套 舖頭最多嘅永遠都係消毒洗手液 我覺得佢甚至乎係香港數一數二衛生買野食嘅舖頭
同埋點解係親建制日本企業?佢兩個老闆都係真日本人黎 之前annual dinner日本領事館都頒奬俾老闆
利申 前員工
聽講高層藍
但老闆係日本人 不理世事嗰啲
利申 前員工
其實藍喺邊
可唔可以講多啲?
係幾好食喎
好似講過啲藍藍地嘅說話 唔記得左係咩sor 因為都係聽人講八卦聽返黎
不過老闆應該係無辜
唔知藍定黃, 六月時仲有巴打話買左大大堆飯糰去金鐘比手足食
最衛生?連ISO都沒拎到啵咁樣都可以叫衛生?點解黑心?扮新鮮整好囉。

唔親建制?開左幾多間黨鐵店?前員工你知唔知道九龍灣黨鐵職員買野都有過優惠?咁多商廈有分店,有無邊間其他公司可以出示員工證有過優惠?

日本領事館頒獎?林奠都同佢探討過返大灣區搵商機,你GOOGLE打下都見到新聞公報出過,亦有傳媒訪問過呢位老闆本人,佢都話想去大灣區開店。

有咁多野可以揀可以食,點解要揀一間咁多奇怪野嘅「日本公司」呢?
冇食好耐
樓主賣緊飯團但係唔夠人爭
佢真係每日即日整 每日兩個時段兩車貨 每日賣唔曬嘅就要即刻掉

公司冇寫明要比黨鐵員工優惠 我做商場店 我見過其他員工俾discount商場職員 但只係偶然 仲要只限熟嗰幾個

至於親建制方面 我唔係幾明上大灣區開舖關親建制咩事 至多可以話佢紅/港豬 懶理世事 所以你講得冇錯 咁多野可以揀 我唔會揀食佢
補充番 我地收銀機都冇一個option係黨鐵員工優惠 好大機會係員工自己俾staff price
冇買好耐啦。但午餐好多人買
真心 食得飽咩
節食都嫌份量細
不過之前試過出去遊行既時候,有店員專登比多啲紙巾同埋講小心啲
啲人成日吹好食
所以試吓個三文魚腩飯團
啲料少到又無味
諗住係咪自己問題
兩星期後又買多個唔同味試吓
一樣唔好食
上連登講好一般
幾十個負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞