【有圖】原來條attention whore 蔣介石咁靚仔

435 回覆
118 Like 39 Dislike
都唔靚仔 click bait
痴撚線 之前同佢同班,佢份人已經終極on9,估唔到真人原來係佢
連基因大師都出手
睇黎我既牢獄生涯又多個好兄弟
邊度得黎

咪係
Source?
痴撚線 之前同佢同班,佢份人已經終極on9,估唔到真人原來係佢

Cw ive
唔錯 起碼有齊眼耳口鼻
真係自己攞嚟
有咩證據係佢
有咩證據係佢

由蔣巴變蔣狗 談連登質素
https://lihkg.com/thread/200697/page/1
概念圖?
邊度得黎

咪係
Source?

隔離post
事緣佢比人踢爆中學非禮過人
想開post批鬥點知比人起番轉頭
幾靚仔呀

狗黎講
準備睇基因大師比班盲醬粉標籤為波台狗
好能柒
飲飲下野睇到差d 噴出黎
做咩恰弱智
準備睇基因大師比班盲醬粉標籤為波台狗

佢仲有fans唔撚係啊
定分身咋

Cw ive

巴打more plz
之前醬仔唔係好落力轉貼篇港女狙擊地鐵非禮案疑犯咩
而家使唔使狙擊埋自己

推薦定兩個6c比日和先
日和小心,隻狗好惡

Cw ive

巴打more plz

爆多啲料

爆料啦
蔣粉全部割蓆+潛水
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,蔣公有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

Cw ive

巴打more plz

爆多啲料

爆料啦

醬仔高登AC :
http://forum5.hkgolden.com/ProfilePage.aspx?userid=557764
睇佢入面D內容就知佢中學俾人踢過出校, 全band3, 16年DSE U左, 讀IVE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞