【有圖】原來條attention whore 蔣介石咁靚仔

435 回覆
118 Like 39 Dislike
各位波台 CC台手足, 我仲有8個鐘就會俾CID上門捉走
各位要幫手狙擊佢呀

喺我就反客為主喇

我唔多信佢真係有報,十成九都係大你班人,因為無論咩情況下都好應該都係唔俾影口供紙,隔離post有位話做過司法野嘅巴打話係唔俾影

報我就信既 不過班驚犬理唔理佢就一回事啦
屌那星 真係好好笑

屌人哋一日去曬三個警署
有冇連仔電話可以玩
同幫佢叫外賣

蔣仔先啱
有冇連仔電話可以玩
同幫佢叫外賣

蔣仔先啱

認真其實佢住邊都暴露咗?
上返去10樓睇睇門口啲跡應該知佢係邊户
各位要幫手狙擊佢呀

喺我就反客為主喇

我唔多信佢真係有報,十成九都係大你班人,因為無論咩情況下都好應該都係唔俾影口供紙,隔離post有位話做過司法野嘅巴打話係唔俾影

屌那星 真係好好笑

話說用刑事入誹謗 香港開埠以來都未試過
好想見識下🤣🤣🤣

人哋話係不誠實候用電腦罪啊
不過我比較想睇佢點撤銷刑事案多啲
有冇連仔電話可以玩
同幫佢叫外賣

蔣仔先啱

之前蔣仔又玩同學電話又幫人叫外賣
好想幫下佢
各位要幫手狙擊佢呀

喺我就反客為主喇

屌那星 真係好好笑

好想見識下🤣🤣🤣

你同弱智仔認真做咩
睇個樣知智力偏低啦
究竟佢點影份口供紙
有冇連仔電話可以玩
同幫佢叫外賣

蔣仔先啱

之前蔣仔又玩同學電話又幫人叫外賣
好想幫下佢

幫人叫咗幾千蚊外賣?

各位要幫手狙擊佢呀

喺我就反客為主喇

屌那星 真係好好笑

好想見識下🤣🤣🤣

你同弱智仔認真做咩
睇個樣知智力偏低啦

純粹想笑下啲小學雞學人講大話但又唔作好啲,無咩誠意咁

我都好撚驚
蘇xx

蘇_安? 定係 _俊_ ?

邊撚到俊 睇過
各位要幫手狙擊佢呀

喺我就反客為主喇

屌那星 真係好好笑

好想見識下🤣🤣🤣

佢係律政司🤣🤣🤣

吓 我咪仆街囉

我都好撚驚

佢啲回覆真係好小學雞啊屌

我都好撚驚

邊個潛咗
邊隻笠水狗吠緊?

我都好撚驚

佢啲回覆真係好小學雞啊屌

dse 1分都証明佢個人冇咩邏輯可言, 唔講呢D講邊D

我都好撚驚

邊個潛咗
邊隻笠水狗吠緊?

啱先煮緊早餐啫
條殺咁都可以打飛機
醬囝到底要柒到幾時
醬囝到底要柒到幾時

佢係無止境咁柒落去

笑撚死 咁樣叫起底

笑撚死 咁樣叫起底

人唔笑狗都吠
點解佢屋企人仲可以咁放縱佢 由佢係咁屌鳩人玩鳩人電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞