【有圖】原來條attention whore 蔣介石咁靚仔

435 回覆
118 Like 39 Dislike

有冇人係gp扮假膠套佢料

人哋有moon post架蓋清
又屈我😭
又屈我😭

仲有24小時..
讀書時點解佢可以幫到同學叫外賣?
最多知住邊都唔會咁detail啦
除非佢去過人屋企玩
過門都係客 做過客人都玩人咁狗
除非佢去過人屋企玩

佢一開學起人底住邊

佢同學幾多樓都講埋?
定係條撚樣攞人地啲xx申請表偷睇
不過一開學咁快知道邊個會係仇家 咁快記低人地地址? 咁撚恐怖

有冇人係gp扮假膠套佢料

人哋有moon post架蓋清

比人迫到要認小部分真
即係連搵part假既出黎否認都搵唔到
咪即係全部都係真囉
如果有一part係屈佢 佢晨早拎左出黎駁你啦仲同你認小部分咩
弱智fd仔真係弱智fd仔
除非佢去過人屋企玩

佢一開學起人底住邊

佢同學幾多樓都講埋?
不過一開學咁快知道邊個會係仇家 咁快記低人地地址? 咁撚恐怖

睇個樣都知有少少弱智同精神病果款
除非佢去過人屋企玩

佢一開學起人底住邊

佢同學幾多樓都講埋?

好痴線
相由心生
內心同行為都超有問題
好似小學雞罵交
條友樣都仲可以執執佢既

執執佢i mean係投胎
好似小學雞罵交

照報警喇
最多凶下佢都好
on9
除非佢去過人屋企玩

佢一開學起人底住邊

佢同學幾多樓都講埋?

好痴線
相由心生
內心同行為都超有問題

所以上左神枱咪更加痴線亂咁狙擊人搵存在感
屎就係屎 上左神枱只會比多多人知道佢係一舊屎
除非佢去過人屋企玩

佢一開學起人底住邊

佢同學幾多樓都講埋?

好痴線
相由心生
內心同行為都超有問題

所以上左神枱咪更加痴線亂咁狙擊人搵存在感
屎就係屎 上左神枱只會比多人知道佢係一舊屎
仲有6個鐘我就要俾CID捉去坐監, 各位保重
唉 見好就收啦
So Chun On 9
唉 見好就收啦

同牙蔣講?
未燒哂光環
屌你老母呀蔣狗

宜家我自投羅網先
蔣俊安入黎啦

你仲有24小時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞