[I/A]Pokemon Masters (33)| 寵物小精靈-小銀與鳯王的邂逅【勿忘五大訴求】

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咁都有得開波
當推po
咩事
我都唔知條友發咩神經
咁都有得開波
當推po
咩事
我都唔知條友發咩神經

屌你曬命
無嘢打 壓力大啫
等多一個鐘又可以玩5分鐘,到時就無事
有拍5噴仲要諗揀咩蛋已經on9
就算真係唔知d蛋係垃圾,要人俾意見,正路都應該講下自己水火草分別有咩寵
淨係話自己有拍5噴
可能到時候就係5噴5鱷5蜥蜴,點揀好
多謝課長令我有game玩 小弟知錯
怨婦mode: 17 hours left
倒數緊鳳凰?
定倒數緊抽美納斯
Both
睇完啟羊講美納斯,決定剩係十抽+每日一抽算
除非佢送專屬晶
隨便問
隻嘢針對性比較高
同埋想知鏡反點計
如果換個trainer應該會抽到有

鳳凰反正就掛機⋯⋯
聽日係咪穿著熊第25層?
Hall 10 - Hilda 23500
Hall 15 - Noland 26000
Hall 20 - Thorton 29000
Hall 25 - Sawyer 30500
Hall 29 - Shautal 30900
Hall 30 - Darach (new) 31000 (Houndoom)
特攻300 鏡反base damage100,又有束縛補傷
美納斯應該得米可利一個代表性trainer
仆得街又要re多幾次富迪粒藥
佢個盤用12power可以加鏡反60威力
睇落好巴閉,但要知道反傷點計先得
美納斯 明明就泳裝竹蘭>all
要受特殊傷害先反到
不了硬係覺得竹蘭唔夾
隻嘢放完trap其實都無乜嘢做
可以襯老噴開sync之前入反擊mode
然後放置
(但估計平時都係廢,而第一次arena有機會好有用)

竹蘭用鬼盤 美納斯 飛機 都襯過地龍
你咁撚躁直頭唔應該玩呢隻驚
一陣俾Dena激到電話都dom爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞