[I/A]Pokemon Masters (33)| 寵物小精靈-小銀與鳯王的邂逅【勿忘五大訴求】

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
點解我起身打鳳凰係咁閃退玩唔到
試下重開app/重開機
真係唔係想追擊佢哋
但佢哋啲風向真係無一樣我係接受
包括依家佢哋一致吹捧cs2,有pf3都建議人洗走
我一度都曾經覺得噴要轉cs2
不過後尾諗真啲
噴作為無視一切既打手
PF3確保佢唔會比人用要害盾減傷
只有自己既能量數影響自己既輸出
的確啱用好多
仆街 地龍改左沙暴好過pf3咩
我未刷到pf3已經唔要左兩次沙暴
覆蓋率問題
auto關唔使講 pf3九成關贏哂
bv就算你狂re富迪,都做唔到層層滿會心啦
得bv25 30嗰啲全技上陣,cs係勁
但呢啲endgame content一期先得兩場

講到尾資源有限,都係出邊個用邊個,但洗pf3真係⋯⋯
沙力加乘高一截
你升好沙堡的話建議沙力
應該不嬲都係沙暴啦
成隻遊戲應該得噴用PF3
點解每日更新時間要係兩點呀等得好苦
both, 日狗食沙傷係唯一問題
知道damage公式嘅話就知leer好抵玩
營運:幫日狗洗潛能沙暴無效咪得囉
surging sand 3 係最強進攻lucky skill, 其實地龍以外所有怪都可以用
黃餅食住先我可以呀
仲有45分鐘
等左好耐啦
有一隻烈咬 仲抽唔抽佢好?

日後D 限定應該同老噴冇得比, 除非有愛
日狗遲早出盤都會有免沙+soothing sand
依家用唔用餅可以試完隊再諗, 我覺得日狗ice guard都係一個唔錯嘅option
都係
防冰配邊隻?
一個月大約6個盤
3隻新角盤、兩隻舊免費角盤、1隻舊5星盤
出到幾時先出到日狗
Ice Guard 5.56% Reduces damage when the Pokémon is attacked by Ice-type moves.
呢個畀日狗
原來係防冰傷
日狗 烈咬 沙爺
呢個陣最屈機?
烈咬配cs2放多人常註隊好唔好?
另外想參考下巴打們多人通常用邊三隻?
係 但白餅派得好少 要謹慎使用

日抽 咩料呀屌
更正:裂咬嗰盤唔洗打哂30關BV先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞