[I/A]Pokemon Masters (33)| 寵物小精靈-小銀與鳯王的邂逅【勿忘五大訴求】

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
dauntless刺龍王上到3/5係唔差
麻痺synergy多50%傷, Raging Rain再多50%傷, 合計2倍傷害, 做到其他龍系望塵莫及嘅輸出
不過同時要有雨又要麻到就比較難實現, 而最後輸出亦不如同類戰術嘅黑狗, 可能要上埋5星先有得同黑狗比
又要食糖又要食餅又要做上面嘅準備功夫, 投入資源偏多但回報對我嚟講唔算特別吸引, 我應該唔會揀升刺龍王
爭一個字
擺明吹奏緊回避之鬼又扮睇唔到
全文主旨擺明係呼籲大家要抽小菊兒

red當然是抽
但你問我要red定要女
咁我可以好果斷咁答你
一定係抽女先
再加埋回避之鬼各種實用性
你唔抽佢都呻笨啦

邏輯就係有red池嘅時候有隻勁角普池
你有red緊係轉抽第二個普池
當時討論環境個個熱烈討論緊搏唔搏寶二寶三
我依篇以事論事
就算完咗red池出其他勁角普池大家都係會仆倒去抽
我出篇文主要就要指出依點

至於回避係唔係真係咁堅
我今日可以答你
一切都係信仰
你有信仰就會避到
冇信仰就會俾人打到爆開
情況係同用一擊必殺嘅招相同
最起碼你不斷有up回避個回避機會率就會提升
可以話避到一下都有賺

所以話未來再有up推薦大家一定要抽回避之鬼
新潮文

坦玩法的話 免疫要害都幾關鍵
抽唔到唯有再接再厲
或者可以寫信去屌鳩dena派多啲餅
依家計埋日餅都仲係可以一期餵唔成一隻
又引戰
召喚参宿巴 重開舊潮文
再加新潮文
多人莊園每日獲得兩塊銅餅
幾日夾埋有一塊銀
日抽出過一張4星卷
好撚謝主隆恩
我唔係渴望戰爭,只係想互相理解
捧一唔好踩一會易入口啲
我屌,原來具甲+噴打hard一樣係2hit
好彩第二日已經發現
如果最尾先發現一定後悔到仆街
(咁銀書效率又再高咗了)
想寫信屌dena
叫佢專晶M晶共通 老噴多左成200粒 之前刷完晶日抽中多兩隻
其他都有啲多左
橫掂依家都冇得刷晶
Auto會自動2hit?
https://streamable.com/3a3l2e
具甲學咗入場必爆,噴pf3
烈咬個盤係唔係寶3先有用 係就重手落去
即刻刷快左
有日狗嘅話1/5免沙傷已經好勁, 2/5開始有埋續航力, 3/5地震無堅不摧
好撚期待上次冇跟到
利申冇日狗
Same
祝聽日各巴打最少3/5
日狗係做二號打手定入隊人地防禦?
日狗無防沙傷喎
Hall 25做唔到0死
隻穿着熊好惡 俾佢出到大技=至少死一件

今期戰果
今次開頭po唔夠位擺 所以冇放到

6000石or 7500晶 or 5星糖
咁ching你第一段係?打招呼?
吹奏一隻寵唔緊要 有巴打吹奏細胞有冇俾人笑先

你段文吹奏閃避之鬼嘅同時踩緊一隻tier0嘅striker
呢個先係問題 堂堂老噴俾你踩到mega咗先比豬勁啲

如果你成篇文淨係吹奏小菊兒冇問題㗎 相信冇咩人會笑鳩你添 你踩低一隻公認endgame角再捧佢 呢個先係問題所在

仲有噴其實拍3比起拍1真係唔係勁咗少少咁簡單
開拍技回滿氣真係好好用 有時㩒得夠快仲可以喺佢回滿氣之前一刻開多一次blast burn/heatwave

成篇文如果冇咗第一段同咩坦角出極都係帶藤藤就知呢兩段鳩野 觀感會好好好多

不過都認同你一樣野嘅 一切都係信仰 緊係啦呢隻閪game閪營運 冇信仰棄撚咗十世啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞