中學嘅兄弟過左身

488 回覆
7961 Like 50 Dislike
好小事............我地都發生過你以上既事......我地試過遲左幾年先知當中一個拍拖添啦......
會直接係group講佢地自私約......齊人呢單我都試過...到而家以上既野仲會拎返出黎笑......
合照不嬲都唔係次次po ga la.......
對朋友唔應該用拍拖方法相處......
我係小學同學過咗身
曾經同哩個同學好熟,明明放咗學,但成日一齊同屋企人講大話,話放學之後有課外活動,其實就係去咗同學屋企玩,講人是非
之後中學都有聯絡,但大家唔同中學聯絡少咗好多
直至有一日,新聞見到話有一宗巴士交通意外,一人死亡,多人受傷
當時報紙重寫錯咗死者個名,我存有一絲希望,但都已經知道好有可能係佢,因為其他資料都吻合
直至第二日,同返其他小學同學同家長confirm,知道咗真係佢
好記得當時知道咗消息之後,係喊住咁樣去考試
嗰時先知道,今日嘅告別可能已經係永遠
巴打cheer up
屌你老母靜啦
痴線㗎啊啊啊啊啊
巴打撐住
中學時都有位好朋友過咗身 真係要珍惜眼前人
至少你地最後都可以成班人聚埋一齊
屌你老母關你撚事呀
我中學best fd淺藍 同佢絕咗交 但佢不斷搵我 我會唔會後悔
感化佢
Thanks
不過我諗我真係將佢睇得太重要
你話同樣拍拖嘅事 係其他人我冇所謂
偏偏佢係同我最fd果個 可能我佔有慾太強
有時我都有諗過 佢係我親手推開嘅 以前佢有約我 我就say no 跟住佢就約左第個 就變到佢同第個fd左🤦🏻‍♀️ 咁我都明人唔會就得一個朋友 不過我都係好介懷佢拍拖就同左果個人講
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞