中學嘅兄弟過左身

488 回覆
7961 Like 50 Dislike
真係要珍惜眼前人
真係失左去先識珍惜
仲細未經歷 冇咩可以講
加油
頂住呀巴打
老土都要講句珍惜眼前人,活在當下
撞返雖然尷尬
但至少有個機會俾樓主你約返哂d人一齊出黎
樓主起^_^同個位過左身既兄弟係佢臨終前大家約返出黎一齊重拾返當初既友誼 同佢走埋最後一段路 已經係大家最好既禮物了回憶永遠在心中 有時間咪約埋一齊去拜下個位兄弟囉
樓主醫生人生無常巴打
樓主係最後同個位過左身既兄弟係佢臨終前大家約返出黎一齊重拾返當初既友誼 同佢走埋最後一段路 已經係大家最好既禮物了回憶永遠在心中 有時間咪約埋一齊去拜下個位兄弟囉
睇完眼濕濕。。。細想自己錯過咗d 乜。。
睇完好感動
Rip 睇完篇文好有衝動搵返以前好熟但依家無聯絡嘅人
Between 成個中學生涯一齊食飯打波吹水,放學就浩浩蕩蕩咁9個人一齊落網吧打到天昏地暗
樓主都讀到medic 好勁#adore#
這就是人生。 生老命死。
你位過身既朋友應該會多謝你主動約大家出來,至少走前可以見返d 舊朋友。

頂住呀!
I know that feel bro
間唔中諗起個兄弟,又敢敢係班 frd 面前提起佢個名, 怕大家唔開心,漸漸地佢個名變咗我地既禁忌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞