中學嘅兄弟過左身

488 回覆
7961 Like 50 Dislike
分左手啦 都一段時間
走左都唔知先最慘
走左幾年後先知
算啦
利益最上
Take care
睇完好想喊 中學既友誼好寶貴
運油船?
睇完我都好想喊...
好大件事?人地都搵返你啦你已經唔使冇面去搵返人
我果group人咁多個女仔都一定有嘈過交,但都係嘈完就繼續玩
你諗下,佢地就成group人無左你一個,而你就冇哂全部中同...
RIP
負評死全家
我中學就無咩朋友
重要蝦鳩我添
如果佢地死撚晒重好

每條友既經歷都唔好
而每個人既人生都總有一啲難關只可以靠自己去渡過

一切隨緣

阿彌陀佛
其實就係朋友之間嘅呷醋咁 因為佢連拍拖都係我過左好耐係人地把口講先知...仲有一次佢地出黎聚會 又係冇我 雖然有係grp講 不過我唔係好想見到個女仔就冇去啦 點知其他女仔po ig story 話齊人...跟住有一次我有出 反而又唔見去po合照喔🙃你話係咪我諗多左..後尾就係果個女仔私下有揾過我..點知冇幾耐佢地就成班出去行山
當一班中學老死聚埋一齊食飯 話題永遠離唔開以前中學啲on9嘢
diu...
好好保重
人到咗一定年紀就要學習面對身邊嘅人會一個個離開自己,最後你就會發現原來人本來就是孤獨的。

早排去返以前中學放學成日蒲嗰個up dup 商場,諗起以前死黨成日問我食燒賣定餃子好,如果我想食燒賣就會答餃子,一定答相反,因為佢永遠都會調返轉嚟買,我就有得黐佢食

又諗起以前暗戀嗰條友鍾意食可樂糖,經過襯間辦館都會買一包。都係因為佢鍾意食芒果味甜筒,我先跟埋一齊食

又諗起以前同個同學上堂偷食朱古力豆,會番返起一隻食唔食住,如果有人食錯咗,我哋會發嬲

又諗起以前放學圍威喂一齊走,再一齊行返屋企,廢噏一大餐,送哂一個個返屋企先到自己

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞