金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(10)~天元~ 討論區之願榮光歸香港,以及所有熱愛自由與和平的朋友們!

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
e?
但點解我食書之後可以開左1個經脈既
number 5 之後第3個嘛?
我見可以修為轉功力,但話得一半效率
我睇錯左,冇野了
衝副本,去寒冷床啪啪啪,加埋鬥酒buff
終於夠內力練到少澤劍
RPG MAKER點教先可以整到禁ALT唔係變大 好煩成日禁錯
另外想問下有無巴打可以upload 菊花版既link
第1頁條link好似死左
我宜家用緊1.11原版
睇下置頂左既post,去返fb fanpage 可以down 補丁1.82
金5係咪一定要島主先可以稱帝
除左島主日月仲有個搶清稱帝, 但冇後續, 所以基本上得一條線
屌 又要重新打過
但係島主要點做 次次打到去神龍島都炸到爛哂 之後個船夫死埋
冇記錯的話島主要靠媾蘇荃, 你睇住後面媾蘇荃個攻略打就應該OK
我溝左都係炸島
我再研究下先
邊撚個東方白?
7.看完劇情,蘇荃入莊,帶蘇荃進入鹿鼎線的砲轟神龍島劇情,開啟收復神龍教支線

試下帶條女上島?
東方白應該係13年陳喬恩做東方不敗個套笑傲到出黎
呢套魔改得太癲東方不敗直接變左女人, 可能係亞古屎忽痕拆左做兩個人, 然後將13笑傲D劇情比左佢兩個(比如13笑傲係東方同盈盈換心, 變左東方不敗同東方白之間揀)
你邊到搵
我做果個係要完左成條線蘇荃帶埋個仔入莊
即係大陸閪Game
亞古係台灣人, 仲比大陸仔屌佢台獨
唔知係咪咁搞到佢整個段極大中華膠嘅劇情
愛與死先係大陸人整雖然我都係組入面
仲有蓉兒、小龍女、襄兒、小昭、雙兒、芷若、珊妹、靈兒、婉妹、東方白、叮叮噹噹、阿繡 、阿珂、語嫣、西夏公主、綠萼、程英、蛛兒、不悔妹妹同埋小寶陪住你一齊闖蕩江湖

連敏敏都冇, 我DLGH

btw有冇得學六脈神劍
下次補返

有得學六脈啊
想問下同之前果隻金庸群俠傳 愛與死有冇關係?
金庸無雙2係金庸群俠傳5既前作,但因為原作者轉戰金5所以爛左尾而家由我一個慢慢做mod補返個尾同加劇情咁

我跟巴打教學學左2劍
但今朝發現miss左少林九陽功(好似拎九陽條件之一)
又要load過舊save
多謝哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞