金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(10)~天元~ 討論區之願榮光歸香港,以及所有熱愛自由與和平的朋友們!

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
佢好似整左個試玩版
我個線人本來唔鳩信我話金6垃圾
玩完佢都話比盡steam 40蚊課仔
俠隱閣都唔使100蚊啦
上次流出果個唔係就係試玩版咩?
上次應該係我放出黎,個個係課金正式版
但上次係出左冇耐所以內容勁少

依家佢應該更多左野
所以先夠膽整咩試玩版
流唔流到個最新版黎呀今次
我問下先
老老柒柒我覺得當初除左賣金庸之外有得屌閪同姦路人既咸濕野都係另外一個吸引到大部份人黎玩既原因,特別係金5原版房中術帶起到愛與死既製作再回流返人氣去本體
但依家金6就咁睇同金2一樣行線性劇情,邪派做法冇得做咁足因為主角都算係正派行為出身(金2都係下半先有正邪線而且邪線仲爛爛地尾),咸濕野難加入去主線度mod方面都唔係咁易整(起碼我到依家都唔見有咸版金2mod),無疑無左其中一個賣點
金6好似有咸呀,有埋扑野個模型(雖然幾核突)
上次個流出都冇我以為冇
btw,佢依家個2d人物2.5d景都已經怪怪地,扑仲要3d就更加怪,而且3d模樣衰就仲衰
亞古金6 唯一一樣好係幫我搵左成炸新模型比我整mod
我睇佢黃蓉個立繪根本係橙光果d素材搬過黎
基本上冇露任何野ok既
btw
sor放左原圖,手機cut完睇下呢張唔知會唔會又考眼力
想問問而家愛與死更新到邊個版本?
正式就1118
測試就0625
多咗啲咩
精修系統,分陰識陽識,類似打mmo d天賦咁上下
新公共套裝
嵩山強化
可以唔收郭芙稱帝(主要比古墓玩家)
撳實ctrl 會自動去劇片
改善技能施放流暢度,減少彈game
一堆bug fix+平衡性調整,比如 屌龍女冇左御龍雜學

華山三宗buff,可學反兩儀同正反兩儀劍
密宗buff,學火焰刀
屌龍女福利都冇埋
btw,玩愛與死唔通真係玩武功咩,新女呢
是咁的
依家預期兩個大更新
一次係女主劇情大更新,有新性交系統、新劇情新門派(神水宮)好似未搞掂

一個大唐,製作者走火入魔加左勁多非武俠嘅女入黎,大唐慘變彩蛋我都唔知佢幾時搞完
因爲我個尋秦都等緊佢一齊上
佢d新劇情一係獨佔要重打一係難到仆街我不如直接去玩亞古金6
難到仆街應該係冷線個個係製作組有個操作好勁嘅話金5最難難度都唔鳩難
跟住另一個發脾氣整左條冷線出黎
獨佔通常係門派強化啦,最主要都係日月、逍遙
依家佢出新我直接開xp睇新劇情就算都廢鳩事玩
等緊巴打你嘅Mod, 而家整到第幾部
Btw 有冇人有金x 最新版
第4部寫就寫左7-80%, 應該今個星期搞得掂開始整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞