金庸無雙2完結篇MOD 菊花版(10)~天元~ 討論區之願榮光歸香港,以及所有熱愛自由與和平的朋友們!

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
Ntr人定畀人Ntr
因為柳如是公共可能會奶野所以應該唔會
比人

以下內容或引起不適
game都未出完就整mod
仆街段狗
btw,照計之前有用錢整果d都公開左柳如是都公開應該都冇事架
理論上都咁多年就唔怕嘅,費事煩姐
呢兩日debug de到心理唔平衡搞下新花樣
玩完,暫時小遊戲冇講冇5咁農,但農怪既問題仲係度,而且感覺冇咩出彩既地方
我覺得食物補血變成%, 多咗依賴用技能補魔補血, 打唔夠一陣就冇體力內力 ,又要等一陣繼續, 削弱咗食物效能,逼你用藥物補血。加上呢個遊戲仲係好前期,升唔到內力,好快用曬啲魔。 俾金庸無雙2同金5 難咗,但係主角攻擊力勁咗好多, 淨係怪血少基本上識走位都好快打完。
我覺得食物補血變成%, 多咗依賴用技能補魔補血, 打唔夠一陣就冇體力內力 ,又要等一陣繼續, 削弱咗食物效能,逼你用藥物補血。加上呢個遊戲仲係好前期,升唔到內力,好快用曬啲魔。 俾金庸無雙2同金5 難咗,但係主角攻擊力勁咗好多, 定係怪血少基本上識走位都好快打完。
想問下金6係咪去唔到揚州架?
YES
正啊非常支持
沙盒game就係要依啲無盡既可能性
啱啱download,想問有冇人用macbook玩到
我用wine開到game但卡咗係一開始set主角名嗰度
我破咗聯軍之後loop返一開頭入天宮同紀嫣然引退之後就黑屏,係咪中BUG
冇記錯要裝window係入面開先玩到
如果唔係打字有問題
我起身up個更新版
上星期我一日修左十次bug
THX, 辛苦晒巴打修BUG
仲有d小問題我整完第3部一次過
陸遊劇情之後去邊,我去御花園唔見有野可以觸發
你有冇收到小石頭
好彩你提我,而家先發現玩緊個SAVE係未收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞