【PC】Dead By Daylight(黎明殺機) #1

436 回覆
10 Like 0 Dislike
我係夢鬼 三個全三掛 一個二掛 走左大門
就係遇到呢啲情況我先帶快踢 +飛-25%
我基本上個個都踢 除左短版區
我通常少針殺 不過太難追 唔會追
但係試過遇過四個都識玩 一個殘血
其他隊友一定幫擋 我先帶快刀
其實打到10掛差唔多啦
打打下就上左去
我會直接DC, 再report佢地
哦 永三 但係 走路鬼 我太快叮叮叮
永三都要少少時間望
所以我唔係成日玩MM
未改版有ruin之前 都係用佢上過紅段一次
夜晚玩真係好多團
我PC 版等好耐先有場
夜晚玩人係要等好耐
e家紫段難玩到仆街
夜晚玩成日都4紅段
個個都bodyblock, 拆勾

同感 真係逼鬼去死
次次我一出恐懼範圍就有人救
之後完場就個個都話唔係組隊
有冇可能次次都係咁呀又唔係有技可以見到人位置,行過去都要時間啦
我次次開始前都會睇佢地Steam Profile好友list,好多時都見到入場嘅係好友。啱啱有場見到有個rank 1 帶2個friend玩,佢地開咗閘唔走,俾我用怨靈陰到先勉強殺到一個
隻game 已經完全唔平衡
班survivors 成日話自己幾勁
根本就冇諗過你係因為組隊同ruin nerf左先贏
你係咪比佢rancor?
唔清楚,佢好似每個人都直接處決,連鉤都好似冇掛過,我連倒地都冇,係直接處決.
佢第二個add on係咪紫色tombstone piece add-on?
日間玩killer,d人正常好多
就算對住4紅段都可以4k(行路鬼

應該係呢個
你地應該比佢偷望左好耐/多次
其實呢個正常 如果人類唔係太on9
唔匿埋避望 同會修發電機
五台修完先可能望完 真心唔會用
分數又低 除非for fun先用
遇到3排玩家,完場後一齊話你廢,玩鬼真係自虐
日常
我都有玩呢隻game 覺得好好玩
鬼既話最鐘意用軍團
未改版之前都會玩軍團,因為覺得好型
但e家就真係不了除非高配
我通常最少都用黃配 同埋裂縫有套新裝好靚好想要
佢啲skin真係幾靚 不過冇得再放血流少玩左
佢有個新skin唔係咩惡靈妮婭咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞