【PC】Dead By Daylight(黎明殺機) #1

436 回覆
10 Like 0 Dislike
應該冇改,我當初由rank 雙位數到個位數都有見到紅段,只係夜晩特別多紅段4排
呢招我想等聖所出,因為小丑唔太勁,廢事用bloodpoint落去
早知唔夜晚玩啦
我成日問佢地係唔係3/4排,次次都話唔係
我係唔會信
Report all survivors
我課金
你有冇玩survivors?
垃圾 rk 5
我都課左leatherface同有打頭個隻人類角
你單排上定有fd玩?
e家幾乎個個打頭或者再加dh
好辛苦
小丑得封窗最重要
巴打有冇dc群玩過先
想睇下技術
竟然,我以為2招都要
單排去到rk 6/7, 最近有新手連登仔(雙排)揾我一齊玩,所以升得快d
呀 屌 你岩 個心驚肉跳 -25%果個都要
玩得廢比人笑
退退同心驚肉跳二揀一都得 兩個一齊帶有機會會衝突
唔怕架
我同佢地玩過兩三鋪 都最快飛出去
又冇俾人笑 呢到佢地好好人啦
呢個係 之前成日中伏 唔記得改版
我希望佢快啲刷左我毀滅添
我暫時帶ghostface個鎖機+退退
但問題係前期個壓力真係太弱
而且對紅段成日比人秒拆totem
前期 真係冇得講
好睇你捉人速度同滾唔滾到雪球
同埋有冇做好基本功 少失誤
呢啲真係冇得講
其實我有個idea想聽下大家意見,我覺得鬼最重要既係拖到人時間同俾pressure,但係呢兩樣都係靠搵到人再傷到先做到,好似隱鬼ghostface上刀唔難但係之後就好難再加到壓力,只可以巡機,巡巡下可能又有個人補滿血,人根本就冇野怕,所以鬼要豬女 freddy 呢類有額外技能拖時間,可以快速倒人end chase既免女 或者可以快速移動hillbilly,nurse 呢D先玩到,其他都難喺呢個時世生存
豬女 我反而覺得麻麻
上左俢既Freddy 真係好完美 唔需要識唔識玩
用假版真係好勁
怨靈0失誤都係勁 一樣符合
其實係不過玩左咁耐ghostface ,唔想放棄
想快就呢幾隻
billy>rin>nurse>freddy=醫生

now D人偏廢識玩少少就R1
你家下下覺得要4殺先嬴其他冇計

而且上過R1 就9玩都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞