【PC】Dead By Daylight(黎明殺機) #1

436 回覆
10 Like 0 Dislike
想做殺手挑戰,但好耐先有場,係咪我太低段位
同埋我用怨靈追人,佢地不斷圍住有板嘅地方兜圈,我好似追佢地唔切。
企半邊,入靈界,行一段仔即收,斬落去
4.4一個短板都要loop 2個圈...
直接開技斬
可以原地企係到扮開技再慢慢睇佢點行
新手幫推
前幾年買左玩左陣擺低左
近排玩番
做鬼捉住人嗰陣,好容易俾人掙扎走佬。到我自己俾人捉住就掙扎好耐先走到
可能對方有decisive strike
Survivor 最利害既武器係第三身視野,唔熟用好蝕章
玩bill飛地圖好正
玩到好似頭文字D
可能隻殺手有帶牢牢握緊 會掙脫慢啲
或者你做殺手個陣個人類有帶脫疆野馬 會掙脫得快啲
想問大家有冇邊隻dlc killer 推介?應付紅段速修,小弟玩左一個星期上到紫段,但係遇到4個紅段,好多時都3或4逃好似俾唔夠 pressure,好迷,唔知可以點improve (main 隱鬼同ghostface)
其實好睇你前期捉人順唔順 追唔追得上俢機速度
不過更加容易捉人既話 護士 怨靈 少失誤呢啲
就好易上,姑終呢個版本遇到好識遛既人
你啲發電機好快叮叮叮 走路鬼冇異能鬼咁著數
玩凜啦 只需要有一個好啲既耳機聽到聲 唔需要識玩
有冇tips?我真係玩鬼玩到心態爆炸,4排追緊一個就3個修機,1掛就已經2-3部機,見住我抬人去佢隔離都照整,我帶難逃一死諗住返盤,30秒又冇埋,最後掛到一個,但係其他3個又補滿血,車隊式黎救,想保一死都唔得,出到去就見到3個rank 1 ,1個rank5.之後又打字gg haha ez.玩鬼玩到乜尊嚴都冇,如果我係廢既咁系統就唔應該比我升上rank7,keep 返喺11,12.但係上到黎就明白自己唔係呢個水平,但係想跌rank又跌唔到.玩到好辛苦,上黎呢取吓暖 唉
仲有我打D單排既紅段,都可以兩殺,但係一四排我真係搞唔掂,究竟係我廢定隻game真係設計有問題
高rank 啲 或者修淨一兩部機
我建議守少少 唔係指守屍 只不過有一少段距離巡
比較好 走路鬼 比異能鬼難捉同埋難跑圖會舒服好多
始終呢個版本冇左毀滅 你要預鬼要捉得快
如果你預AT團 成日想照電桶or卡鈎
我幾推帶快刀
我都係main ghostface
e家 rk4,夜晚玩經常對4紅段
多數都係+0
e家個版本冇左爆爆,基本上玩人係易左勁多有時其實d人唔係特別勁
😭😭😭😭好開心有同路人,所以我就諗會唔會轉角色玩下會好D,近排特價我先入手左bbq招技,希望遲D血網點到之後會易玩D
玩人又有打頭,Dead hard,可以4人discord住玩再加冇埋爆爆,相反鬼冇咩可以做既反制,快刀全名係邊招?
我自己揾人好廢心跳太大我怕未行到, d人已經走曬
我岩岩買左小丑,有個技勾完人可以扣gen 25%進度
想問最近個ranking system 係唔係改左
點解我上番紅段,就場場都對4紅段
快刀全名係咩
MM技 好似叫把最好留到最後
把最好留在最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞