[ 香港光復 華人聖地 ] 利物浦停賽暨等待黎明討論區

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
如果我係車路士
我唔會為咗只係要求區區多一年約
(佢想至少要三年,但傳聞車路士只肯俾兩年約)
就放佢走
個人覺得,佢係而家車路士一個極重要嘅攻擊球員
雖然己經 31歲
但係無論係狀態,體能,表現,穩定度同態度上都仲係一流
我相信踢多三年,佢嘅水平都唔會差
而且感覺上,佢係唔多鍾意周圍轉會,同幾長情
佢話佢好鍾意倫敦,所以我之前會覺得佢會搵返倫敦球會
不過如果佢嚟利物浦
對利物浦嚟講,實力會係一個提升
Good day
終於星期五
今個月唯一一個5days week終於要完
簽佢做乜 佢速度唔夠快
佢唔係都算快咩?
紅牛而家放佢係邊 變相幫我哋練兵
https://youtu.be/29LV4Tt_hzU
Willian doesn't interest Liverpool but link may hint at what's to come in transfer market
唔洗J lu
31歲唔似想黎踢後備啦
係好快
踢法似Vardy果種
The ECHO understands that the versatile Chelsea attacker is not under consideration at Liverpool
Willian doesn't interest Liverpool but link may hint at what's to come in transfer market
唔洗J lu

googleman
可以叫神軒去後備啦
唔覺買佢會叫神軒去後備再叫bobby踢落半格
中場3個進攻上做既嘢唔顯眼唔代表佢哋冇用
werner origi打後備啦
要快攻出werner 要運氣出origi
拉明奴後一格 / 文沙輪換都可以令進攻再多樣化d
話哂隊波谷左兩年
無新元素好快會謝
乞求左閘
之前係唔係講兩閘升青年軍算? 唔記得左
聽緊早霸王
個男人戴綠帽仲要打去道歉屌你係咪男人黎
香港男人賤過地底泥
聽到嬲
個老婆日日出去見第三者 但又會返屋企住咁都忍得 屎都食得啦
把聲咁man估唔到都咁
個女人第一句:「原來你收音機把聲好聽過真人」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞