Mystery Ranch同好[9]Built for the Mission

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
屌,咪引我啦,無工返好撚窮…
頭先個巴打,我係你有閒錢就買喇,機會可一不可再,MR呢個L數又有背負,又有Molle,去邊到揾
除咗二千幾蚊miu one day/Asap我都諗唔到
睇到我流晒口水,MR我只有一個35L行山款
得閒上美國MR 官網睇下3 Day CL 啲人嘅comments
好精彩
睇到幾個comment都係喺度屌緊
邊度入front平?
泰輝
想要沙或黑色
18年中係十八樓買左個(果時未有反送中,唔好屌住),返去用左一排都知中伏,用料差左成截,勝在間隔幾啱我出去影相用,就keep左接近兩年

但始終啲料唔得,殘得快過我個asap好多,最近轉左個peak design就半價平放左CL比fd
想買個backpack平時出街/旅行用
Urban assault 21 點睇?
我個Komodo當年都係喺18樓買
未出果陣我已經話唔好買CL
你咁樣伏個FD
我本身都想買ua21 但呢度啲師兄話唔好用
唔係話唔好用
附上其他巴打既意見

去旅行,去到盡!
CL 出Multicam 色嘅話一樣大把人狗衝
CL根撚本就搵笨柒,用Made in USA搵水魚,既然都畀幾千銀出嚟, 唔爭在畀多少少買返BVS Version
但除咗外觀上同揹帶厚度(好似係)
BVS 布料係咪同CL 有分別先
我見Comment 有人話CL 布料同佢個asap 發以前買嘅3 day 唔同
會容易損耗啲
CL : 500D CORDURA® fabric

BVS : Built of custom spec’d 500D CORDURA® with Teflon® and PU coatings for maximum durability, UV, and weather protection

兩者用料上雖然都係500D,但BVS Version多咗其他料,會襟用啲

官網資料嚟
諗緊ua21定front好
帶文件電腦就21
否則一定係Front
(我會用Front 再買個文件袋)
考慮嘅問題係因為front有個水樽位
40 對出街黎講好大個
岩岩追post, 又心思思買front定1day好

抵玩
竟然搵到水樽袋?
外國訂定18樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞