Mystery Ranch同好[9]Built for the Mission

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇分行貨水貨?
行水係咪都有保?
其實保養你唔使預喇,當年我喺18樓買軍款,佢哋都話香港個保養要到時同MR Deal
而且唔係咁易用爛嘅

唔同電子產品有明顯行水分別,香港買水貨啦
係,都係要錢,穿同拉鏈你唔洗諗原廠會幫你
你又可以去創嘟到整,手工幾好,但需時長

另外~山中人巴打,想上山藝有冇好介紹?
我冇上過山藝因為我唔鍾意露營,香港太熱
行山就所有技巧都自學
攀石就淨係上過一堂香港攀山協會嘅初級課程,玩一堂就有証書嗰隻
我諗法係當學下野,唔想之後要飛行服務隊救呀
一陣行山失蹤上新聞就仆街了
山藝証書其實涵蓋好多山上嘅知識,你有興趣可以去上堂
我唔建議夏天新手上山,因為太熱中暑,而且未清楚自己身體需要水量同埋食物數量

秋冬開始學會比較易上手
冇計呀,啱啱做返廢青,得七,八月有時間上堂
同咁啱有朋友有興趣咪試下囉
多謝師兄解答
照上堂係冇問題嘅,尤其今年個天清到核爆,上山睇會好震撼,而且啲教練都唔會畀你哋出事

但當你哋自己行就要做好足功課,幾長,上落幾多,路況,有冇補給點,難度,自己體能,糧水,裝備等等

最易入門就試吓城門水塘先,石屎路為主,有澗可以濕水,繞塘一圈作結,風景又靚
想收隻3day 自用
$3200 3 day CL Coyote 色
全新
黑色好d
bye
網頁極速sold out
有意,未賣既話send相睇睇?
https://t.me/What7usay000
Blk S/M yoke,tg me at
https://t.me/Rf4e901
有無人喺18樓買咗Carryology Assault
有幾多個quota
我個人覺得唔值,不過之前係美國好多人搶。
越南製,唔係made in USA
但叫價US350
其實都唔係貴
如果睇返佢間隔同物料同埋限定版光環
有背架同限定版差唔多啦
不過24L及個間隔好用過ASAP同1Day
但防水拉鍊始終唔鍾意
3500買非美製
之前買到3day喇..除非為咗個限定
但日本啲限定高質好多喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞