Mystery Ranch同好[9]Built for the Mission

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
搵返賣家問下,有d人唔鍾意個扣,一買返黎會除左佢
佢話買返嚟嗰陣已經冇 一定真
背左ASAP幾個月出去影相,認真個負重係無想像中好,跑起來就算綁實都會搖,同埋以現場狀況來講係太大個

難怪班行家都轉曬Tasmanian Tiger
咩色?你起碼都都影一兩張寫真俾我地睇下
tasmanian tiger其實幾好,比起mr性價比仲要高好多
我有隻9成新2018制嘅mc色1 day放緊,有冇興趣?
幾錢?
$1800
想問有冇得配返
諗諗佢先
有無國旗
有,個logo tag係黃底黑字
試用聽日後ok都想賣返隻ASAP走
攝記唔係應該要多啲間隔同padding咩,用出名少間隔既MR袋好似有啲本末倒置
assp咩色
Lm
新手想買個日常 運動用 睇中24l 同coulee 25l 巴打推介邊款 同問邊到可以買美產定全部係越南?
美製定越南,菲製係睇隻款有冇分,同依家得返好少係美產(Military因為Berry Compliant所以一定係MIU)
你講果兩隻都冇美製,outdoor同Hunting轉曬越南,菲律賓
ok thanks 咁有冇話邊款好啲
24l/25l
好似冇乜人講2day assault?
係咪唔好用?
你一定冇追post,上年出之前講到依家
24L 同Coulee 都係非美製
有啲款係菲製(Rover 40/50)不過大部份民款都係越製
日常睇你會唔會帶文件同laptop
會=24L
唔會,帶衫褲鞋多=Coulee
香港情況,你根本無時間係間隔搵野,好似尋日影影下出馬路就變影tg
通常個袋係裝Gas Mask同頂盡一支鏡,裝Supplies

要換鏡幾乎都係用Newswear
Coyote,唔介意食左好很多tg的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞