世衞致電台灣求教 通話1小時

194 回覆
532 Like 24 Dislike
德國政府講既嘢同每一個state執行上有少少唔同拜仁好似就黎要強制帶,但户外就可以自己選擇。香港政府都無強制叫人帶啦,其實都係建議帶,不過係香港人個人防疫意識強。
無感受過又點會明,大部分香港人睇嘢都好L窄,所以真係幾似小粉紅
從來無感受過民主既人係完全唔會明發生緊咩事
有冇搞錯
天朝0確診都唔請教
係咪唔將天朝放係眼內?
德國咩事 多謝都唔敢講
本質係一樣
自我堅持自己覺得啱嘅理念
有人做咗違背佢哋理念嘅嘢就屌咗先算
完全唔會諗長遠上會得罪其他盟友
明明前幾日nmslese 先示範咗一次
但係都冇人領悟到呢樣野
身在bw
佛系抗疫
我個業主仲笑鳩bayern 大驚小怪 做多咗
fake鳩條垃圾等佢柒多幾獲 到時出事支衛話係問台灣等如承認主權台灣再解畫做救世主
一個中國=中華民國
台灣
留名睇支那口交部回應
其實德國算係歐洲疫情控制得最好個國家
有無人經過今次之後好撚憎西方
得東亞東南亞先係自己友(支那過主)
譚: Join us?
真係唔應該教佢 除非佢比台灣入世衛先
屌 7過關家姐
想笑死邊個? 食中國碗面反中國碗低 奶返共啦你
台灣昨證實透過外交部駐日內瓦辦事處協助,接到世衞特殊電話,對方有一名專家及一名法律顧問,雙方通話一小時。內容包括向台簡報全球疫情

台灣先係終極大佬
聽世衛匯報
德國奶共歐盟第一咁濟,因為日落省脫咗歐
好心你班柒頭唔好FF咁多咩國際文宣線影響力啦
第一,只有美國對香港有實質作用
第二,歐盟爆WARS爆到咁樣都仲係追住共慘黨條撚去含,為咗你班港豬會逆共黨意
而且好清楚話你聽呢個世界有強權無公義,所以共慘黨玩到咁樣都仲令歐洲各國貼貼服服

腥港有咩結果都好,責任唔係網友係網上打唔打咩國際文宣線,而係呢度嘅人有無反抗嘅意志同決心

訓醒清晰下個腦再諗下到底係咩原因有今日咁嘅現狀啦,弱者係源自思想同內心,而弱者係一世都唔會成功,亦同其他因素無半點關係
Do not trust China
其實韓國算係亡羊補牢到,但前期防疫意識係麻麻地,俾中國凶兩句「MERS都冇封你關啦」就真係唔敢封關,韓國人就算經歷過MERS都唔儲定口罩,仲夠膽死搞大型集會,去到2月尾爆到癲嗰陣先開始入貨好在後來嗱嗱聲搞大規模快速測試,學台灣check口罩個system,叫大家保持社交距離,而家全國日日廿零單算係咁啦
不過用香港標準都係終極垃圾
封關封得超遲 停課又係好遲先停
最後大城市開始大爆發先話啲鋪頭唔准開門
仲要歧視人戴口罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞