世衞致電台灣求教 通話1小時

194 回覆
532 Like 24 Dislike
知道台灣有乜成功策略後, 支共先可以派間諜入去逐點瓦解佢, 令台灣被支共拖返落水
台灣唔cut線唔識玩
準備又比條黑鬼中出即飛
都幾撚仆街 表面又要玩強硬唔承認台灣,私底下又要狗咁求救btw其實台灣真係好想入WHO?點解仲理班狗撚?
最簡單就係封關同戴罩 班外國專家食屎喇
就係唔明,成日俾支共同WHO撚,連大佬美國都cut funding但台灣好似好想入WHO咁
投疫成果梗係唔關台灣事啦。關中國事嗎!
台灣就係封關同戴口罩
世衛話無用既野
佢依家問來做咩比人插到屎忽開花都唔聽
屌你當人鍾無艷
英國house of common仲提g20,我心諗g7都俾多咗啦
五眼聯盟+台灣德國就已經可以完事
香港人好撐香港政府啲抗疫政策架
報狗趕賓妹、篤灰手帶人、1.5米距離、報串藍店結果自食其果做鳩黃店
反足8個月極權突然變咗極權支持者

另求幫推

塑造51成為另一個支那禁語!

[五一黃金週] 係時候包裝到同抗爭有關睇你支那夠唔夠膽放自由行
https://lih.kg/1960318
做咩唔打俾中國?
係咪要破壞一中原則?
點解要同個nigga傾成個鐘
台灣要展現嘅係同世界合作的善意,爭取國際對台灣的認同,唔係用鬥爭態度鬥死中共,所以一日世界風向未真係唾棄WHO,台灣都要用WHO做旋律
咪就係,咁都要問?
香港人來人往, 咁多大陸人嚟都唔算好嚴重
咪就係因為全民戴罩, 仲係合格口罩
外國好多人用圍巾當口罩
如果香港一早全面封埋關, 封殺源頭
一定同台灣、澳門一樣咁好
但暗地裡就應該要推動國際唾棄中共控制的WHO
好精準
據透露世衞想了解台方如何成功抗疫。

屌你世界級衛生組織問返人點做?
點解唔問北京
一個中國
Have you got the approval from Xi??
我係台灣就唔鳩理佢 cut鳩佢線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞