【四月新番】魔神英雄伝ワタル 七魂の龍神丸

269 回覆
2 Like 5 Dislike
套衫的確唔錯,唔使每次打都轉返普通衫
第一季創界山皇子翔龍子被洗腦變成魔界王子虎王
之後無事返創界山就變返皇子,有事幫飛雲手先會做返虎王
睇晒9集,戰鬥做得幾好,最尾俾晒6部機出場順手賣模型,最驚喜係古拿馬出場,以為佢淨係小說先出現
飛雲新衫幾型
臨尾趕收工打魔王

覺得至少都應該整夠12集一季2x分鐘動畫先夠喉,俾埋另外兩部機出場
依家得9集15分鐘真係幾可惜
變咗黑色打算唔算
加入機戰的話飛雲成日要轉機
好似今集咁瘋狂轉機
但係而家機戰可能一部機得一兩招就算
睇完
王道故事黎講算係咁,雖然而家黎睇故事係好hea
不過無睇漫畫的話睇少兩迎8機有d可惜
好心就一係當係正常新番咁做夠十二集啦
但飛龍光擊拳bgm仲係冇
明明變龍飛埋去可以用

見youtube有粵語2
https://youtube.com/user/hitsilent
係加瑪
bandai個港同台譯冇分別。。。。。
點解會變返人型
我已經唔記得2 最尾係雀仔定人
同星矢套十二宮神聖衣動畫一樣
求求其其出黎賣玩具
虎王係火美子的
好記得第一季創界山打大佬前虎王親手將條頸巾圍住火美子道別
果時睇喊咗出嚟
部煌龍丸好似終於全新件
好似冇用d舊機手同腳
好似有d印象thx
轉機?
你就想
龍蒼丸常態
之後龍戰丸聖龍丸龍虎丸招式
幻龍丸龍激丸劇情
煌龍丸大絕
有冇人有買玩具
又或者飛雲做生體unit
揀一兩部機比你form change
煌龍丸做招之餘係村雨長牙獅咁各形態打一下再開大
魔神2都未入,七魂唔知要幾多年後先有份。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞