白票兵:被捕手足不如認罪!義務律師發大財!

173 回覆
31 Like 213 Dislike
唔明張gif關白兵咩事?佢有叫人6月唔好上街?

但就好關下面呢個人事啦
https://www.facebook.com/steve.ko.5250/videos/696250367458771/[/quote]
怕你搵唔到係邊,講埋比你知1:25有講

相比起你最討厭嘅白兵,佢叫人反抗喎
https://youtu.be/EBvssxjg75s
佢地好憎既蕭生就有
信白兵得永生, 請捐款去中銀戶口
人地有撚咁講咩,淨係話可以的話就寧可畀佢地走

寧可唔係代表唔做另一邊喎

下面條戇鳩講野又入佢數
賣樓咁叻仔 一定識好多美國政要
根本好多人都已經係見到白兵兩隻字就係到屌
上次佢比人話係fb到講23條唔洗怕,但係明明意思根本唔係咁,
我都唔係完全同意佢講既每一句,但係更加唔會盲屌先囉
喂喂喂樓主,我等咗你一個夜晚你俾到source 未呀?
咁之前又真係好多留學生喺外國做游說 佢家姐有份做唔出奇
一直都係建議先申請法援 之後再申請星火612
其實法治死亡 有律師嘅Profile都冇用 咁嗰個律師自己都蠢喎
Pepe頭套 咁小事都日日狙擊 成唔到大事 嗰隻頭至少可以博到國際傳媒眼球 喺11月嘅時候 事發都係11月
但係罷工嘅資方代表 係醫管局而唔係政府 但成個訴求唔係醫館局能夠提供到俾你 不過罷工證明左共產黨受硬唔受軟

仲有如果我係病人 我可以支持醫護罷工 但如果我真係中咗肺炎有病我會真係求佢哋過嚟醫我 我冇義務因為呢個情況而要接受死亡
義務(收錢)
白兵頭套開咪 笑人 pepe頭套抗爭
$500律師
仇思達有咩好聽 我覺得佢同黃洋達都係一樣 大灣驅
羅生只係副主席 咁個正主席係做乜嘢
打官司(認罪)
有功能組別
不怕
幾時話唔要美軍呀?
如果淨係等美軍乜都唔做
不如信時間到個天就會滅中共啦
有票都唔投既民族可以有幾想要民主
你都係答唔到泛民有咩幫到,你去查下三跑,港豬橋。幻想美國打救,啫係現實無美軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞