白票兵:被捕手足不如認罪!義務律師發大財!

173 回覆
31 Like 213 Dislike
我淨係知 佢ex姓黃 poly 畢業 學校又係俾人杯 成日換仔 外協嚟 貪錢 因為白兵家底唔錯有樓 痴咗埋去
唔講咁多了 等其他poly 師兄爆

唔覺得白票兵係同路人

佢一腳一腳踩落「自己友」身上

有料
我都想睇下
有料
樓主你仲未答我

連儂牆,打飛機自high!
專業清算師,冇撚用!

幾時有講過?

真心想睇下
白兵係共諜
白兵分化撚,當佢藍絲處理啦
首先你唔打,呢100萬未必出現,眾籌打暴動/眾籌比手足家長,筆錢已經差好多
乜都唔好做真係佢地既方針黎
連打官司都唔得
智商有幾低既人先會信
都唔知邊個天真呀唔係,你直頭係on9
人地係笑鳩佢乜都唔做乜都話無用
成日淨係識ff美國幫手
笑鳩佢既人幾時有話過唔洗美國幫手?邊個話選舉贏左就贏?
明明搵美國幫既同時我地自己都可以做下野
呢條白票兵就講到我地做乜都係廢既
照佢咁講法香港人乜撚都唔洗做,日日吃喝玩樂得啦洗撚有咩運動呀?

而呢個擺明就係白票兵同一眾五毛想達成既目的,等香港人變哂港豬,乜野選舉乜野遊行全部放棄到時美國見港人咁自甘墮落做乜要幫你?中共就輕輕鬆鬆食左香港白兵目標達成
你斷章好勁
你唔係咁天真無美軍既香港人可以對抗到中共,咁新彊呢?唔通你覺得香港人憑咩可以贏?泛民?
老實講就算佢唔連任,靠泛民都唔會贏
邊個?無圖又無證據
利申:仲係唔知你講邊個
又黎一日一POST抹黑
斷章取義又攞唔出9up證據
兒登仔真係易呃
應該係講緊亨利=巴別塔
真定假,有無是油
應該真 係人都咁講 Wiki都係咁寫
不過係講人話嘅我都會望下
雖然有時啲言論偏激到會質疑
所以聽邊個信幾多全憑自己獨立思考過濾
你話有就有?
遮名嘅收據呢?
姐係你覺得咁樣?
呢個體制,照去!
pepe頭套,戴阿!
勇武送頭,去死!
官司輸硬,送錢!
人地講到醫護係有好大嘅bargaining power
醫護肯罷工個政府就會跪低
但比個前學聯嘅帶頭人拖遲罷工,之後仲要搞到一個星期就收左皮
佢幾時有講做show?證據呢?邊條片幾分幾秒?

連儂牆冇用?講到明和理非抗爭者係呢場運動好有用
包括連儂牆/和你塞/支援中大等等
而唔係啲左膠係到on99,例如戴pepe頭套

你覺得黑警會搞藍店?咁手足比藍屍打唔洗私了啦,搵黑警捉走咪得囉

義務律師?你估免費?
唔明張gif關白兵咩事?佢有叫人6月唔好上街?

但就好關下面呢個人事啦
https://www.facebook.com/steve.ko.5250/videos/696250367458771/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞