白票兵:被捕手足不如認罪!義務律師發大財!

173 回覆
31 Like 213 Dislike
https://lih.kg/1770497

利申:唔知道,唔清楚,淨係知呢條白兵食緊北水
個gif笑到pk
原來幾個月前已經有人踢爆白兵狗
捐俾手足出嚟用呢點我同意,但冇話唔可以打埋官司嫁
戇鳩 你估真係612同星火比曬咩
好撚多手足係用法援
張圖好撚正

反對佢地嘅 就一定係泛粉
認真講一句
識法律既朋友,佢話有啲case真係無得打
如果認罪扣三分一,十年既三分一係講緊三年
不如真係認罪好過花好多錢係律師到但又無左減刑

另外聽講有部份義務律師明知無得打都煽手足去打
為左可以呃多啲錢同經驗for之後佢地自己portfo
就算有得打都唔係呢班義務律師既質素可以打到,如果比到錢請好勁既大律師就另計
呢樣聽到真係好嬲,呃錢都算
呃完錢仲要令手足坐多幾年

同埋法緩律師質素有機會比義務律師好,
運氣好有機會抽到勁的律師的
呢樣手足都可以試下
希望有需要既手足可以周圍問下唔同法律意見,唔一定要聽死一個律師/團體講的
中聯辦政治任務:
1. 呼籲唔好登記做選民
2. 叫人立法會選舉唔好投票
義務律師好多都未收過錢 後勤個個仆心仆命咁做
當然出面一定有更勁既大狀
但係相信佢地啦好冇
白兵呢條撚屌on99 都可以有100k subscribe
要打就double or nothing, 唔認只會加刑唔會減
一早應該,根本無得打。籌錢俾律師費一開始就係騙局。定係你地又信返香港仲有法治喇?
樓主收皮啦成班分化五毛
朋友都有做義務律師
佢見到有唔少case都係一啲仆街混入去呃錢但阻唔到幾多個
樹大有枯枝
所以手足千其唔好諗著義務律師就一定全部都好人落足100%信任
一定要自己小心查証
十年好快過,出黎可以做黃店,唔怕
我聽完都好嬲
手足已經為左香港要面對咁多野
仲要遇到呢啲仆街
一個唔覺意要坐多幾年仲要比人呃左舊錢
你呃有錢人錢我無意見
但點解手足錢你都呃得落手
現實上真係有啲咁仆街既人

所以各位手足一定要醒目
反對投票、反對加入功能組別既人有好多個,而白兵係Present得最差既其中幾個,完全係倒米既存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞