白票兵:被捕手足不如認罪!義務律師發大財!

173 回覆
31 Like 213 Dislike
如果保釋到出嚟
但案件情況唔樂觀
我真係支持手足用自己方法離開香港
法治已死 無謂比本濕鳩基本法打一巴
但當然唔好咁揚
我記得係話罷工冇問題,前提係唔可以有學聯嘅人喺背後,而且搞罷工係冇需要同淋病對話,只要唔對話再罷多一陣,淋病就會跪
其實佢係邊撚個
點解要聽佢講

俾錢佢廢up 係咩玩法
垃圾就番堆填區
唔好當youtube 係你屋企
死撚開
佢唔係中大咩
佢喺live到講過另一個YouTuber Mario Hau係佢大學師弟
定係我記錯 兩個都係恒管BBA
去睇下佢啲片講咩先成日都見到佢啲post
咁我睇下佢啲直播先
我唔太記得,但係就一定冇話唔要公會

叫樓主俾返啲source 嚟先
認同

但呢度啲風氣太奇怪,無端端講一啲人哋可能有/冇講過嘅嘢加上自己嘅睇法就下定論,但又唔俾source 。

唔係唔俾你批評,但至少都有source啦,係唔係?
但如果個公會係主動向HA遞交罷工名單,又主動要求同政府對話嘅,咁同公會最初個目的-逼政府封關又係有矛盾

叫樓主俾返個source 嚟先
個排有聽下佢,肯撚定佢有講呢樣
白票兵鬧黃色經濟圈食人血饅頭

認真真係有咁講過咩?有冇證據,想睇返
有料
好鬼好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞