[4月新番] 白貓Project ZERO CHRONICLE

411 回覆
20 Like 9 Dislike
劇情啲編排一忽忽,光/暗國發生嘅事無乜關聯咁
最尷係啊叔同男豬對打嗰度,打到中間無啦啦話你嬴了,送稱號送武器送四星
玩遊戲續個小故事睇OK, 但依家個感覺好碎
跟原著無問題 動畫應該多少少舖排

OP有教主+ASCA加持,隻歌係好聽嘅
只係當年革命機同水樹合唱太深入民心,所以有啲唔慣

畫面上色好似有啲怪 動作戲都叫見得下人
只祈求唔好崩到七大罪咁就OK
睇緊 LM
又一套手機game改
痴線 個牙叔打打下突然間就死
出動畫算係完咗我哋啲玩家嘅一個心願
支持 神作留名
應該係
作畫唔算係太差,但紙片移動多,打鬥也不流暢,很難想像是2019至20年的作品
聽講日本已經播埋第二集?
未出之前都估到敗係故事敍術手法
12集根本好多夠做zc有特
但係最重要果d輕輕帶過咩玩法

打鬥係做得幾好既
但去到打鬥之前你首先要吸引到觀眾去到睇你打鬥
個阿伯果段 如果你做到咁短

不如故事一開波王子就著住件爛披風 拎住把劍去到王都 周圍打聽消息

蜈蚣 同 阿伯可以係打眼鏡男果陣做長d 然後回憶10秒講最重張果d對白 帶佢妹走 同 做闇之王子
不過今集打得都麻麻地
一般黎講一定係第一同最後一他經費最多
但今集都打成咁後面好難令人不會不安
我不安佢咁樣講故事法多d
完全搬字過紙
我幻想我無玩過隻驚 都唔知佢做乜
仲要黑白兩邊跳黎跳去

白果邊根本唔洗做住啦
你要做白就成個故事掉轉 成個故事最後幾十秒做開頭
如果時間唔夠就會咁做 但依家有成12集就應該慢慢嚟
第一集講多啲男豬同村民嘅生活同心路歷程 表達佢對平和生活嘅追求
啊伯訓練亦起碼做到第二集中間先完
另外結尾個位可以埋靚少少 描寫下對面有幾勁先
依家好似睇亞視sharp cut咁
棄咗驚好耐 見到出動畫就入post睇吓
估唔到牙chok仲玩緊
睇完第一集 真係純fans向
玩過game先大致上接受到個節奏
叫做當係俾fans滿足下咁
利申 死忠
講多少少 我覺得呢套嘢應該行im@s嗰套
半日常半主線 每集主力sell一個角色/Unit 出嚟賣下萌做下on9嘢
剩係搵釘宮+真扎+愛夏+エレノア 4個都夠做
想BD再賣得好啲就送人氣角skin
舊玩家賣單 新觀眾開心
講過出茶熊日常都有排佢賺到笑
同隻game一開始果度唔同
係咪前傳/改篇?
隻煩貓仲未出黎
人地就套套唔夠時間做先cut
佢就夠時間做都cut
之後中段係咪諗住拖時間
前傳黎
唔會有隻貓
套嘢啲畫面好flat, 又無乜layer咁,好心腳得夜景就玩多少少光影啦。
希望之後嘅集會好少少
套嘢啲畫面好flat, 又無乜layer咁,好心用得夜景就玩多少少光影啦。
希望之後嘅集會好少少
其實暗之王係邊個
有玩過下隻驚依篇野但唔見有個咁既角色
hea玩中 啲活動都冇打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞