[4月新番] 白貓Project ZERO CHRONICLE

411 回覆
20 Like 9 Dislike
day1 都係果句
根本就應該整茶熊
甚至做到泡面番都得

反正手遊廣告 都係有聲 識郁 不沉船 已經一大棚人 收貨
你都識講係要黎做廣告
但係做茶熊真係拉到人落坑咩?
一堆過氣限定又無得抽番,故事又唔係關主線事
全方位比隔離公主焊接撚狗咁撚啦

今次ZC做得垃圾係事實
但做茶熊根本對推銷遊戲零幫助
拿。。。唔好提公主連結
一比較就嚴重傷害

茶熊之前 咪復刻過
茶熊無主線都好過而家咁
想睇劇情 表達到成pat屎咁
想睇打鬥 除左op有d睇頭之外(係“睇頭”其實都好差)
講真佢中段果2集日常仲好睇過其他10集

茶熊整
1集運動會 1集演唱會 1集食戟
1集園藝 1集劍道 etc...都夠做

每集可以重點介紹返對應既角色 性格能力之類
唯一要讚係葛蘿莎畫得好穩定
又好淫 成日都發情樣
啱啱睇返係有呀
就咁話男豬偷襲暗之王咁囉
https://youtu.be/QJqOgNzgZgg?t=7834
啲劇情算係跟足驚㗎啦
隻驚話班白之王國居民全部化做碎片 還原返做靈魂
剩返3個人冇死到咋喎
暗嗰班點乜都冇講過

本身驚入面就講啲唔講啲
其實動畫化呢段故真係唔掂
寧願佢整啲開心日常 茶熊嗰啲
第0章出動畫根本係嫌錢多
3周年應該推去電影好似數碼暴龍咁
就算動畫當廣告 隻驚都要有返咁上下主線活動俾人玩㗎

動畫正正常常咁由1島開始講起咪好囉
去主線嗰堆2 3 4島途中就好似仆街芒咁話去咗唔同島所以有堆人上船
推進到咁上下就出茶熊堆多人故
長編故就攞嚟出電影

不過而家佢仲會唔會出動畫都成問題
由始至終都冇好好諗過條路點行
彈起咗都唔諗下點將隻驚發大嚟搞
想賺錢就要重新執過個故 出隻新白貓 插返堆活動入主線中間
一路出動畫 隻驚一路向前行
c應該請你做marketing
白貓出咗咁多角
根本就應該出到好多唔同種類嘅驚㗎啦
1on1格鬥 賽車 偵探解迷 求其諗都諗到啦
但佢唔鳩出
出咁耐先出得兩隻咁大把
仲要兩隻都係手機驚
好波

怕隻驚冇人玩 咪有白貓ac嘅免費送10隻ac裡面有嘅4星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞