[4月新番] 白貓Project ZERO CHRONICLE

411 回覆
20 Like 9 Dislike
但佢揀zero chronical黎動畫化都正路,因為有穩定角色
白貓動畫化冇得抽啲人都氣角色同主角一齊旅行,因為白貓啲角色不嬲都係condom 果排隻角勁,自然就高人氣,然後就會猛咁出2.0 3.0 4.0,同一時間又會出其他勁角,然後第二隻「人氣」角彈出,又會轉捧第二隻,咁上一隻人氣角就會入冷宮

大把角就係因為咁比人遺忘,一開始既大小姐,霞,小滴,聖女,早見劍,尼莫,小夏,魔王 etc. 唉唔講了,講起就傷心
只有真禮=真理
財神黎,次次出都坑到錢,點會放棄佢
小夏根本就係真看版娘就黎可以同Saber鬥快單game全職制霸
其實白貓而家最嘔心係索性連以往的Four Star選拔都唔再搞,淨係出限定角吸水,然後又淨響d新角色之間loop新形態,以前d人氣角仲有人理?
傷害值就更加唔駛講,由開始有屬性角開始就通脹,而家閒閒地都幾十億血仲要一野秒到你
ZC同World's End都已經係故事最好睇了,其他都真係
ZC成pat屎咁,你咪洗旨意佢會出到WE
唔撚會再選拔架啦,連限定角色pool都廢事出,就係出限定cap鳩你水,等你唔課就冇新角,咁就唔洗玩隻game
用茶熊好過啦
Q版日常可能仲易入口
茶熊佢仲唔死比你睇,由第一代開始buff,一陣個池又要開翻比你抽,到時又炎上
咁先有宣傳效果
我個人幾鍾意紅蓮系列,本身neta蜘蛛俠劇情,要熱血有熱血,要虐有虐,要白學有白學,男女角都係高人氣角色

依家啲劇情平舖直敘到個冰炎2真係忍唔住skip
完全唔明劇情
有冇人可以解釋下?
紅蓮劇情真心好睇,特別係紅蓮337個part好滾人。其實白貓好多活動嘅劇情都唔差,我自己最鍾意就係紅蓮3同獅劍2,當年獅劍2先係將成隻驚推向最高峰,第一個活動池,嗰時出嘅龍女直頭係白貓史上神話,再加上故事緊張。

不過好似巴打話齋依家啲活動故事好撚hea,有時覺得佢係為出隻角色而出個活動,傷害又不斷膨脹,高難道關卡單純係煩唔係難,e.g.上次層垃圾塔;技能又用兼用卡,冇哂以前啲驚喜感;有劇情要素而應該出嘅又唔出,e.g.狩獵戰旗,滅命獸,紅蓮,etc。搞到乜熱情都冇鳩哂,日日入去打10場星狸就收工。
紅蓮真係咁正?
因為ZC最初出要你推主線先至會睇主線d劇情,到四魔導獸開始先睇會睇event故事(當然主因係有無時間)
WE就真係無得頂,但係上年比DR伏完,剛出的ZC後傳又係亂黎
咸濕仔溝女記
男豬真係好狗公
仲以為暗王會順手捉埋由衣
男豬回國救女
所以到最後12集唔受溝炸撚咗個世界去?
冇玩過game, 當異世界戀愛番
但到第5集男女豬交集鏡頭仲咁少
隻金猩猩仲多鏡頭過咁多人咁濟
無玩驚果d以為佢先係主角
紅蓮真係咁正?
因為ZC最初出要你推主線先至會睇主線d劇情,到四魔導獸開始先睇會睇event故事(當然主因係有無時間)
WE就真係無得頂,但係上年比DR伏完,剛出的ZC後傳又係亂黎

我都記得WE 同 獅劍係好撚正

但再之後一年DR 真係DLLM...
DR講咩有無懶人包
我到底睇左啲咩
冇人講劇情
不如你講吓今集嘅劇情係咩
淨係睇到男主眉來眼去 女主換下衫 玩下食下野又一集 成個flow又唔流暢 隔左個次元都feel到陣尷尬味
男女主幾時扑嘢?
經費用了響奇怪的地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞