[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第976話漫畫中文 請指教!!!

632 回覆
109 Like 6 Dislike
好似空島
好懷念舊時既山治

司法島既正義之門都係靠佢先閂到

我私心都係覺得卓洛同山治實力係甚平之上
仲未真正齊人開片, 到時睇下會點分配啲人對戰
依家草帽坐下三戰力,一樣有山治份。
放心啦,尾田會保持山治同卓洛互爭局面既。
卓洛練生練死,山治多套甲隨時就有超越將星實力啦

你睇下山治三個兄弟,唔識霸氣都可以頂住大媽千軍萬馬俾山治走到,然後自己再走到就知咩料啦。

諗下山治識霸氣同月步架,冇甲其實已經可以佢佢兄弟睇齊啦
如果三戰力就係 卓洛 甚平 山治
三個都無果實
反而寫到魯賓越黎越癈
魯賓
羅賓既話越黎越勁喎 又識分身 岩哂佢做情報搜集 刺客
仲有打沙佬救佢地
懷咩念姐
重要關頭先出嚟型架嘛, 下下都型就唔叫型啦
打個二打六 衝上舊雲 秒救人之後會型咩?
會唔會兒戲咗啲丫
其實兔仔真係大機會入團
神艾尼路留咗月亮個伏筆未解 皮毛族正正係用月亮變身
有人統計過兔仔出場之後keep住做瞭望員 而且次數極多
有夢想想出海 又認喬巴做大佬 一齊經歷過蛋糕島和之國

不過最後都係睇尾田點寫
可能以上只係我私心想佢入團嘅FF
明明佢實力有三億
一鳩就可以秒左個2億海賊。

羅賓係好神秘,尾田冇講呢兩年提升過乜野實力。剩係講跟過革命軍做過野
佢隨時見過龍。好多野冇交待。

但真正展露實力只係秒左個2億海賊

根本今集羅賓都有本事救桃之助啦又唔救。
皮毛族,如果算係人,係可以同索帕(人果實)交配的
做後宮算啦。
之前sbs話佢值5,6億??
果陣覺得好多 而家睇只係四皇中級幹部lv
2年後主要係D招唔同咗
多咗好多「巨大XXX」
本身大媽篇都幾想同埋覺得機會好大
但睇完和之國篇,佢既編幅近乎零,上船既機會率好似低左好多
我之前原來係日和 小紫 小菊都搞錯左
跟住而家追到最新果話,知道了
再上Google搵下小菊整資料
先知佢係男人黎
海賊王官方youtube最左係微微 佢應該會上番船
一開始睇白胡個著和服隊長都似女人
兩兄弟都係偽娘黎
乜白胡子唔知御田比人殺左咩
點解廿年黎都唔幫佢報仇
又話係自己屋企人
伏筆黎唔好質疑
話明鎖國,d消息點會咁易傳到出去
呢點點講都講唔通
話哂家人 廿年都唔探下御田
烏索普老豆都無探兩母子
如果繼續駁落去,小菊呀哥-以藏係白胡子,都兩年前解散左,理論上以藏已回國
烏索普老豆既紅髮團仲係出緊海
耶穌布可能唔想海軍捉佢兩母子先唔返去掛
之前有講紅髮團既賞金係平均值最高
紅髮40億, 副船長班貝克曼可能已經35億
咁耶穌布賞金隨時20億起....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞