[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第976話漫畫中文 請指教!!!

632 回覆
109 Like 6 Dislike
山治上到Q實力就差唔多。
件衫用左凌空六子都贏到,佢D阿哥應該夠同將星片下,

山治未知打Q得唔得,希望今次可以單挑贏一次Q
山治,卓洛甚平佢地贏左三災,上十億賞金
維持番三巨頭平行
兩隻手交叉擺 加埋武裝色
硬接大媽把劍,痴撚線

我發現番睇番大媽篇都好多細節野可以重溫番
可能係果幾年睇到好撚炆無咩上心睇
水入面一定勁過
要啦 如果唔係就太廢
跟住成堆超新星圍凱多一個
唔好再格硬俾路飛一個打贏
明哥個陣跟本俾羅打贏先係最佳劇本
什麽事都沒有發生
回想起卓洛由單挑鷹眼 轉身比佢都心口開始,
已經型到震
最柒係冰火島無啦啦比兩隻雪人暗算到
水入面人人都勁過啦
骨仔:之前好似聽過羅傑呢個新人
終極boomer
佢咁講已經imply左佢諗唔到點畫。。。
又唔係有咩同類既作品可以比較
羅打贏,路飛唔係英雄,有咩好睇
個個都係想睇主角賞金同實力成長。
不論真假定吹大,
上15億果集都好多人睇得爽啦

好似劇場版咁囉
成班人車輪戰打凱多,路飛尾刀最好結果架啦。
龍珠都係咁啫
唔長畫打戲
即刻諗起次次ZORO打都係擺個靚POSE就當打左
我而家追御田果堆人去度岸邊見到無晒人,d船爛晒去唔到鬼島,有無間道?我睇漏左定之後先講?
人地東映一早同尾田傾好和之國細節
尾田都叫人去睇動畫
結果成班人係到屌動畫組原創
究竟薩波發生咩事 係咪未講
唔係又比人捉左掛 話哂革命軍第二把交椅
睇革命軍 d人表情好凝重咁 唔係死左掛
明明話世界會議有好多重大改變
講左廢七武海之後就無講其他

所有動物系食左小玉 d團子都會聽話
如果凱多 或者三災 食左會點
根本小玉就係成個百獸團既剋星
跟住落嚟到咗海賊王好精彩嘅一個回
我如果劇透咗畀你聽你呢個回憶就冇左一半意義
你冇睇少到,繼續追啦
第一條,係!係係係.......

第二條,理論上得,但未知最後會點
暫時睇只係馴服到smile能力者
真動物系惡魔果實能力者應該未必得啦
bbq結局可能係凱多同三災比路飛打飛
其餘smile能力者被小玉馴服耕田重建和之國
之前睇左一集仔卓洛打魔術師
真係好慢,尾田approved都係咁講

上面呢段又畫得幾正
如果只係馴服到smile能力者
呢個世界冇復制smile,佢能力仲有咩用
理論上我覺得係動物都得
邊有得同 羅同羅賓兩個靚仔靚女黎
甚平
無甚平 邊夠打落去
次次打四皇都成班人都要成班人?
除左路飛索隆山治,其他人戰鬥力唔夠
大媽d 仔女有邊個頂到
咁多仔女,勁既起碼七至八個
烏索普羅賓nami 加埋都唔知夠唔夠打一個
bbq結局可能係凱多同三災比路飛打飛
邊有可能...
100% 係圍抽..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞