[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第976話漫畫中文 請指教!!!

632 回覆
109 Like 6 Dislike
契仔擋招就直接出大龍卷解圍,點會肉身擋咁柒
呢幕可以畫山治著甲,出招擋好過啦
卓洛第一
娜美第二
烏索普第三
山治第四
索帕第五
薇薇第六
羅賓第七
芬奇第八
布魯克第九
甚平第十
話時話 “第九人” 呢個標題出左未?
希望唔好有咩變數
雖然我都鐘意vivi
但係Brook加入果話標題係第八人

所以甚平應該係第九人
屌你有冇睇架
咪話覺得唔合理唔撚轉
跟住大媽先直接抽佢命 但又抽佢唔到 佢就閃左
呢幕射左10cc

甚平係七武海應該只係低過鷹眼
打水戰應該可以屈晒所有人機
有咩出奇 甚平硬食赤狗一拳燒著埋都無乜嘢咁 仲可以同大媽對打 點都一定有king or queen水平 又可靠又有腦
打一係jack 囉
魚人大對決
queen vs big mom 戰況一面倒係queen完全唔夠打 反擊餘地都冇
甚平 vs big mon 有攻有守 唔見得特別弱勢
甚平>queen
而且上一代嘅人物通常特別勁 巴基除外
就力量而然魚人已經有天然優勢 而且佢係勁果批 實力應該有大將級
純粹講單挑 七武海有四皇級嘅副手級 top果幾級應該55波
娜美都唔係第3
咁既攻擊就著甲
你地到時咪又係屌「咁既攻擊都要用甲擋」
果次路飛提一提甚平
宜家終於出場
咪臭係囉
之前隻獅子已經係呢個套路 又重用?
飼養員
係水入面加乘同契仔有得揮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞