[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第976話漫畫中文 請指教!!!

632 回覆
109 Like 6 Dislike
點會
甚平係七武海入面都算係比較勁嗰堆,戰力大增
唔知點解覺得錦衛門最後一定會死咁
仲話耗盡一生嘅運氣
又係條嘔心仔
唔係寫咗係陀手咩?
桃之助大個仔
同老豆仲差十皮

尾田咁鍾意講血統,點解可以畫到桃之助咁廢
佢唔一開始渣啲,難啲講佢進步?
你睇下紫髮四眼肥仔,幾個高咗兩倍變咗勁人
之前講過係見習生???

咁最後唔會係桃之助掛

同佢老豆一樣上過海賊王既船, 好老土
話甚平會盲會斷手果d,唔該用下常識,甚平的工作是舵手,盲左點揸船啊,斷左手點玩個舵
契仔一招煩惱鳳收勘十郎皮啦
班友由魚人島咒甚平咒到今日
草帽團係未已經齊哂人
七武海
鷹眼>甚平>明哥>熊>女帝>沙佬>莫利亞
由嫌佢老嫌佢呀叔 嫌到今日
唔識諗下佢同路飛係監獄開始救佢教佢開導佢幾多次
有冇人諗過
御田係世界政府既賞金會係幾多
睇左好多分析,下一個會唔會真係暸望員呢
其實暸望呢個位真係好多時都係大家兼職做,而且又做得唔好

兔仔就有晒呢d特質了
私心想
月光獅子型撚到

又可愛
就好似打機成班新玩家組隊去探險打boss,冇啦啦有個高LV加入帶隊,即刻冇哂feel
有可能
因為本生命卡圖鑑已經無再預留號碼俾草帽團
1到13號都已經用哂
而14號已經係海賊王

1. Luffy
2. Zoro
3. Nami
4. Usopp
5. Sanji
6. Chopper
7. Robin
8. Franky
9. Brook
10. jinbei
11. Going Merry
12. Thousand sunny
13. vivi
無高lv人加入 同四皇打條毛咩 同埋甚平加入又唔突兀 由同艾斯一齊坐監 到逃獄 到打頂上 一早出現
再入可以係見習海賊 設定見習唔洗順number咪得。
山治如果再升級
會唔會得返人妖拳法
艾斯之後應該到甚平要死了
有冇人知點解個外行員咁on9都咁多人睇

條條片都同一個內容
今日終於追返曬和之國篇
御田個故事除左上白胡同羅渣果段 未至於好有驚喜 但睇得出尾田劇情推快左好多 開始串番曬所有超新星 四皇 世界政府 舊時代既線 依樣係好事
今篇和之國武士好多都搶戲過主角群 路飛練功雖然公式但叫做快手 依樣都做得唔錯

至於山治 唉... 連娜美都可以玩宙斯玩到咁撚正 骨仔可以玩潛入
尾田俾少少力水俾山治發揮下 唔好下下都得幾格淫棍救人擋刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞