[潘紹聰] 高靈人士睇到女學生被殺過程

239 回覆
69 Like 324 Dislike
唔撚洗理d傻鳩完全唔明有咩問題
乜都屌飽餐 又無人逼佢要做D乜架Wor
唔撚信咪唔好禁入黎睇

人地潘聰都叫用自己知識/方法 黎宣傳黑警打死人
禁去D comment度睇下潘聰比幾多藍絲屌啦
永遠人地無付出?屌人民主freeride?一定要twitter先係文宣?

再講 唔見d人屌下清明 屌下佛誕 屌下耶撚?
但係將民間習慣能落政治事件就屌?咩邏輯
6月果時大把耶撚唱聖詩tim 果時又無人屌迷信?
連衛兵真係名不虛傳
認同樓上。
歐洲獵巫,殺左好多良民。
再講 又無人話要拎黎做證據黎告人
都唔知條友係度如果乜鳩真係無撚腦
清明節 去沙嶺 求集氣 幫推thx
https://lih.kg/1935626

我信你架兄弟
首先我連香港嘅司法系統都唔會信先
我睇到樓主打飛機過程,12秒就射
講明兒登 無見過真係有料果D 咪話人迷信囉
好簡單 問米 呢樣野已經科學上解釋唔到啦
矛盾到你 上面就屌人迷信 下面就話唔會肯定話無
你腦撞親?
對佢最有印象都係係怪談流鼻涕
其實大把所謂祖師唔係仙神
係鬼,妖,魔
唔信嘅人點解釋都唔信
佢哋只會覺得信嘅人係痴線
但係有啲野真係科學上解釋唔到
唔係所有嘢科學上都可以解釋到
負責殺人既人會信
RIP
幫推
Edmund poon 仲去埋沙嶺
殺人都話可以理解 黑警亂咁黎
但搵野鎮住佢 又唔係咩殺父仇人 洗唔洗咁誇
果班人根本最基本邏輯都有問題
科學報告係要人去搵d已經存在左既野黎做分析 測試 再寫份報告 點解會咁樣 個原理係點點點
但而家反而係要人提供左科學報告 先代表樣野係真實存在

假設有個地方 有個石識浮空 好出名 但冇人去做研究
所以冇科學報告 呢班人就會話 冇科學研究 姐係假啦
成舊石放面前都話 假既 我唔信
呢啲咁嘅post都推到上熱門 屌
手足
冇客觀證據證明而深信某樣野存在/唔存在咪迷信囉,邊度有矛盾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞